Ervaringen van opdrachtgevers

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe een samenwerking met ons in de praktijk werkt. Hier leest u daarom een aantal testimonials.

Image

Area Reiniging: “Dat Melanie en Bram direct hebben meegelopen op dag één waarderen we enorm.  Naast dat dit goede inzichten voor het werkproces heeft opgeleverd is er ook een mooie band ontstaan tussen Melanie, de flexmedewerkers vanuit Timing en uiteraard onze medewerkers. Melanie was tijdens de start van het project nog maar net een paar weken bij Timing in dienst. Dat ze vanaf de start al zo betrokken was siert haar. Deze ervaring en het slagen van dit project staan symbool voor hoe onze samenwerking met Timing is; heel fijn.”  

Image

Distrivers over Timing: "Het contact met het Timing team dat er nu zit is heel hecht/dicht. Als het nodig is zoeken we elkaar gauw op dus het voelt soms wel als Inhouse, heel prettig. De klik was er direct. De intercedent die hierop zit heeft ook een dag meegelopen om alle inzichten te krijgen binnen het bedrijf. We hebben 9 verschillende afdelingen en op elke afdeling hoort een type mens bij. Hierdoor vond ik het erg prettig dat de intercedent een dag heeft meegelopen, ze weten wie er dan hoort & wat voor een mensen wij hebben. Er is vertrouwen  en we hebben een open en eerlijke relatie met elkaar. We hebben nu 2 planners vanuit Distrivers en de intercedent van Timing, hierdoor kunnen we snel schakelen met elkaar." 

Image

Mosadex over Timing: "Dankzij Timing konden wij de aandacht en tijd die we kwijt waren aan regeldingen, investeren in onze medewerkers. De culturen van Timing en Mosadex matchen. Aandacht voor de mens en ‘gewoon lekker normaal doen’. Dat merk je niet alleen aan de goede sfeer op de werkvloer. Het opvallende is dat met onze samenwerking er ook gelijk een verschil te merken is op het gebied van kwaliteit. We hebben grote stappen gemaakt op het gebied van  processtructuur en op personeelskwalificaties. Onze teamleiders zijn ontlast van geregel en hebben nu meer tijd voor hun eigen werkzaamheden. Ik durf op ieder moment te zeggen: kom maar langs voor een audit, het zit goed.  Hoe fijn is dat?” 

Image