Opleiden

Om onze ambitie waar te maken de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn, investeren wij in groei en ontwikkeling van onze flexkrachten. Door het aanbieden van opleidingen en trainingen blijven onze flexkrachten duurzaam inzetbaar en beschikken zij over actuele kennis en vaardigheden, waardoor zij iedere dag kansen kunnen pakken op de arbeidsmarkt en in hun leven.

Image

Opleiden van werknemers zorgt voor continuïteit

Het opleiden van personeel is een belangrijke factor voor de continuïteit van uw organisatie. Werkzaamheden van medewerkers veranderen snel, waardoor er steeds andere kwalificaties van medewerkers worden gevraagd. Timing biedt verschillende mogelijkheden om flexkrachten op te leiden. Een kortlopende cursus, het afnemen van professionele testen (assessments) of een erkende MBO opleiding. Een cursus of opleiding kan via e-learning, bij u op locatie of klassikaal worden gegeven. Wilt u naast flexkrachten ook uw vaste medewerkers hiervan gebruik laten maken, dan gaan we hierover graag met u in gesprek.

Werken en leren met Timing STEPS

Om onze ambitie waar te maken de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn, investeren wij in groei en ontwikkeling van onze flexkrachten.Door het aanbieden van opleidingen en trainingen blijven onze flexkrachten duurzaam inzetbaar en beschikken zij over actuele kennis en vaardigheden, waardoor zij iedere dag kansen kunnen pakken op de arbeidsmarkt en in hun leven.

Flexkrachten werken, leren en groeien door met Timing STEPS

Werkend leren. Flexkrachten ontwikkelen zichzelf én hoeven zich vanaf dag één geen zorgen meer te maken over hun salaris. Met Timing STEPS bieden wij flexkrachten graag deze kans. In veel verschillende sectoren: in de logistiek, productie, transport, contact center of in de schoonmaak. Flexkrachten kunnen hun kennis uitbreiden en zelfs een nieuw vak leren. Dit kan online, maar ook direct op de werkvloer. Het is maar net wat voor u als opdrachtgever en voor de flexkracht zelf het beste werkt.

Timing STEPS biedt enerzijds leerwerk trajecten aan, waarbij flexkrachten direct leren op de werkvloer. Anderzijds zijn er veel mogelijkheden om direct te starten met een korte online of offline training of cursus zoals WFT, VCA, HACCP en Voedselveiligheid. 

Verkleinen van de mismatch op de arbeidsmarkt

Met Timing STEPS willen we de huidige mismatch op de arbeidsmarkt verkleinen.
We stomen onze flexkrachten klaar voor de banen van de toekomst en zorgen ervoor dat zij continu, uiteraard ook voor u, (multi) inzetbaar zijn en blijven. Dit betekent voor u:

1 - Dat wij uw vacatures nóg beter vervullen
2 - Dat flexkrachten multi inzetbaar worden
3 - Hogere tevredenheid onder uw flexkrachten

Geef uw vacature voor een leerwerkplek door

Bent u op zoek naar flexkrachten en heeft u een leerwerkplek beschikbaar? Geef deze dan direct aan ons door. Grote kans dat er binnenkort een flexkracht bij u aan de slag gaat!   

"Door flexkrachten klaar te stomen voor de banen van de toekomst verkleinen we de huidige mismatch op de arbeidsmarkt. Als uitzendteam wil je hier gewoon een proactieve rol in spelen voor je klanten en voor je flexkrachten"

Margriet Spijker, CEO Timing Uitzendteam
Image