WerkLab

Image

WerkLab

Met het Timing WerkLab helpen we mensen die buiten de boot dreigen te vallen. Niet passief, maar actief en resultaatgericht. Simpelweg door te DOEN. Als arbeidsmarktspecialist kijken we heel praktisch waarom iemand niet aan het werk komt. Door het bieden van gerichte opleidingen, trainingen en praktijkgerichte stages bij onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat ze voldoende bagage hebben om te slagen op de arbeidsmarkt. Zo werken we samen met onze klanten aan eerlijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en aan duurzame beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel.

Vanuit het WerkLab helpen we onze klanten bij het invulling geven aan MVO doelstellingen en wet-en regelgeving zoals de participatiewet met de banenafspraak.

Medewerkers met een arbeidsbeperking succesvol aan de slag!

Met de participatiewet stimuleert de overheid bedrijven om werknemers met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Van bedrijven met meer dan 25 werknemers wordt verwacht dat zij meer dan 100.000 banen creëren voor werknemers met een arbeidsbeperking. Wilt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven bij u te werken? 

Timing helpt en adviseert u met de concrete invulling van de participatiewet in de praktijk. Hoe? Met een werkplekanalyse, werving en selectie en introductie en begeleiding. Zodat medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol binnen uw bedrijf aan de slag gaan.

"Medewerkers met arbeidsbeperking brengen positiviteit."

Een warm welkom bij Interface

Weer weten over onze aanpak?