E-diensten

Ontdek de handige online diensten

Image

Handige online diensten van Timing

Timing voorziet niet alleen in uw totale personeelsbehoefte, maar biedt ook veel handige online diensten. Zo heeft u overal 24/7 inzicht in uw gegevens en realiseren we kostenbesparing.

E-urenverwerking

Met e-urenverwerking kunt u de gewerkte uren per flexkracht controleren en accorderen. Zo worden fouten in de urenverwerking voorkomen en heeft u direct inzage in de gewerkte (flex)uren.

 

E-factuur

Met e-factuur kunt u online uw facturen inzien. U ziet direct het aantal uitzenduren per flexkracht, het tarief, het totaal aantal uitzenduren en natuurlijk het totaalbedrag. Hiermee voorkomt u fouten in de facturatie en krijgt u een beter inzicht in de facturenstroom.

 

E-managementinformatie

E-managementinformatie maakt het aantal inleenuren, de reiskosten, het soort uren en de gemiddelde tarieven van uw flexkrachten op ieder gewenst moment inzichtelijk.

 

E-plan

Met E-plan kan een pool van zowel vaste medewerkers en/of flexkrachten beheerd en gepland worden. E-plan wordt ingezet voor het efficiënt plannen van veel medewerkers op verschillende afdelingen/processen en met verschillende kwalificaties om de beste medewerker op de juiste plek te zetten.

 

Zelfroosteren

Zelfroosteren is een manier van plannen waarbij medewerkers zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen planning, binnen de regels van uw organisatie. De basis voor deze regels zijn bijvoorbeeld de kwalificaties van de medewerkers en de arbeidstijdenwet, maar ook bedrijfsgerelateerde KPI-afspraken worden hierin meegenomen.

"Het gemak van 24/7 inzicht en controle over uw organsatie"

Image

Tijdregistratiesysteem

Het Tijdregistratiesysteem van Timing registreert tijdig en correct de door flexkrachten gewerkte uren. Iedere flexkracht klokt zichzelf in- en uit met een unieke pas op een kloksysteem. Of dit nu uw eigen systeem is of het systeem waarmee Timing u voorziet. Door een koppeling met het tijdsregistratiesysteem is het gehele proces van plannen, urenregistratie en facturatie geautomatiseerd. Dit levert u tijdwinst en een 100% correcte verloning op!