Extra hulp en ondersteuning

Soms heb je net dat extra steuntje in de rug nodig. Wij kijken graag mee met je loopbaan en onderzoeken samen de kansen om bij te leren en te ontwikkelen. Zo kunnen we je helpen bij je vitaliteit en kunnen we bijvoorbeeld ook budgetcoaching inzetten. Maar nog veel meer, lees vooral verder!

Image

Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat weten we bij Timing maar al te goed. Daarom zet het Timing-team EMPower zich elke dag in om kansen te creëren voor diegenen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het gevoel heeft erbij te horen. Met oprechte aandacht voor ieders persoonlijke situatie kunnen we het verschil maken. Samen zorgen we dat jij je weer gezien en gehoord voelt en de waardering en erkenning krijgt die je verdient. 

 

Ondersteuning voor nu, kansen voor in de toekomst

Soms heb je net dat extra steuntje in de rug nodig. Wij kijken graag mee met je loopbaan en onderzoeken samen de kansen om bij te leren en te ontwikkelen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met je gezondheid en financiën.

De ondersteuning die EMPower Participatie en de jobcoaches van Timing bieden, is altijd afgestemd op de persoon, gericht op nu én het creëren van kansen in je toekomst. Zo kunnen we je helpen bij je vitaliteit en kunnen we bijvoorbeeld ook budgetcoaching inzetten. 

Dat doen we niet alleen. Gelukkig zijn er in Nederland heel veel organisaties met hetzelfde doel. Met hen bundelen we onze krachten. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we heel veel mensen het juiste steuntje in de rug geven. Samen werken we aan jouw inzetbaarheid voor nu en in de toekomst. 

 

Wat we je kunnen bieden:

"Iedereen heeft mooie persoonskenmerken, waarden, normen en karaktereigenschappen die in mijn ogen in veel functies goed van pas komen"

Jobcoach bij Timing