Hulp bij stress

Last van stress? Hoofdpijn, somber, een kort lontje. Je bent niet de enige. Veel mensen hebben last van stress. Niet zo gek ook in onze drukke maatschappij met alle dingen die we ‘moeten’. Wanneer je last hebt van stress, kan het moeilijk zijn om hier zelf uit te komen.

Image

Jouw plezier zowel op jouw werk als daarbuiten is belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom bieden we je gratis coaching en training aan.

Wanneer en waarom hulp zoeken bij stress?

Een beetje stress is gezond. De spanning die je hebt voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek is normaal. Stress kan zelfs je prestaties verbeteren. Na een spannende situatie hoor je weer te ontspannen. Gebeurt dit niet, blijft de spanning in je lijf, dan is er sprake van ongezonde spanning.

Wanneer je langdurig gespannen bent, bijvoorbeeld door een trauma, een slechte relatie of een hoge werkdruk, leid je daaronder zowel lichamelijk als emotioneel. Denk aan een gespannen nek of kaken, vermoeidheid, slaapproblemen, frustratie, vergeetachtigheid, prikkelbaarheid, maar ook in gedrag kun je merken dat je last hebt van stress; meer roken, meer alcohol drinken en sociale contacten vermijden bijvoorbeeld. Uiteindelijk kan dit leiden naar ziekte en uitval. Dit gun je niemand, jezelf natuurlijk ook niet.

Training & coachtraject: Minder stress meer energie
Je volgt een traject van zes weken met een persoonlijke coach. Wekelijks hebben jullie een videogesprek waarin je bespreekt wat je voortgang is, je resultaten en je kunt bij hem of haar natuurlijk terecht voor al je vragen. Je maakt gebruik van een app op je telefoon waarin je tijdens deze zes weken dagelijks een stressmeting en opdrachten doet.

Per dag kost het je ongeveer 15 minuten om het programma te volgen. Het levert je inzicht in je eigen gezondheid op en tips om je gezondheid te verbeteren.

Image

Aanmelden

De collega’s van Timing team EmPower zorgen dat je aangemeld wordt voor het traject. Het enige wat jij hoeft te doen om je aan te melden  is hieronder jouw gegevens in te vullen en op verzenden te drukken. We helpen je graag!