Duurzame inzetbaarheid

Werk dat voor jou werkt. Voor nu en voor later. We zetten ons in voor jouw duurzame inzetbaarheid. Samen zorgen we dat jouw kennis up to date is zodat je aantrekkelijk blijft voor werkgevers en dat je kansen blijft hebben op de arbeidsmarkt. 

Image

Door bij te blijven met je kennis op bijvoorbeeld digitaal, technisch of economisch gebied heb je ook een fijn gevoel wanneer er vernieuwingen zijn op je werk. Duurzame inzetbaarheid zorg ervoor dat je niet vastloopt in je baan en toekomstperspectief blijft hebben. Weten wat andere voordelen zijn van duurzame inzetbaarheid?

De voordelen van je duurzaam inzetten

uit onderzoek blijkt dat medewerkers die zich blijven ontwikkelen:

 • meer baanzekerheid hebben
 • en hoger inkomen hebben
 • gezonder leven
 • meer vrijheid ervaren
 • productiever en succesvoller zijn
 • meer energie hebben
 • met plezier naar werk gaan

Hulp bij jouw duurzame inzetbaarheid

We helpen je uiteraard graag met jouw duurzame inzetbaarheid. Samen met het bedrijf waar je werkt zorgen we dat je zicht krijgt op je werkende toekomst. We staan stil bij je specialiteiten, waar je naartoe wilt, wat je wil leren en of je nog energie haalt uit je werk. Samen gaan we aan de slag met bijvoorbeeld:

 • een arbeidsmarktwaardescan
  Deze scan geeft je inzicht op jouw (toekomstige) positie en waarde op de arbeidsmarkt. Het brengt in kaart wat jouw kansen, leerdoelen en aansluiting op de arbeidsmarkt is. 

 • een plan van aanpak
  Samen stellen we een plan van aanpak op waarin we je doelen zetten en de route daarnaartoe bepalen. Bijvoorbeeld met workshops, trainingen en coaching. Zo blijf jij je voorbereiden op de toekomst.

 • coaching
  Je hoeft het niet alleen te doen, we helpen je graag. Je kunt bij ons een eigen jobcoach krijgen die jouw vast aanspreekpunt is, je op weg helpt en begeleidt. Hij of zij helpt je met tips, feedback en advies. 

Aanpak aan de hand van vier pijlers

We houden rekening met jouw wensen en omstandigheden zodat je nu én in je toekomst fijn kunt werken. We werken aan de hand van vier pijlers:

Vitaliteit: je fysiek, mentaal sociaal, carrière, financieel*.

Cultuur: visie van de opdrachtgever, zingeving, stijl van leidinggeven in een organisatie. 

Loopbaan: competenties, ontwikkeling, opleiding.

Werksituatie: arbeidsomstandigheden. 

*Hulp bij geldzorgen

We kunnen je hulp bieden bij geldzorgen. Onze intercedenten zijn getraind in het herkennen van de signalen die hierbij horen. Dankzij onze samenwerking met de Nederlandse schuldhulproute kun je makkelijk, gratis en anoniem een test maken. Na het maken van de test ontvang je advies passend bij jouw financiele situatie. Zo kun je bijvoorbeeld ook de hulp inschakelen van een persoonlijk budgetcoach. Samen werk je aan het terug krijgen van de grip op je inkomsten en uitgaven.

Hulp bij stress

Image

Hulp bij stress

Wanneer je last hebt van stress, kan het moeilijk zijn om hier zelf uit te komen. Jouw plezier zowel op jouw werk als daarbuiten is belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom bieden we je gratis coaching en training aan. Lees hier meer.

Hulp bij stress

Minder items

Meer items