Vind jouw vakantiebaan bij Timing

Header Zomerlandingspagina Tekengebied 1 Kopie 3

Klaar met je examens en wil je bijverdienen voor je tussenjaar? Of weet je het nu gewoon nog niet en zoek je naar een tijdelijke invulling van je dagen? Wat je reden ook is voor een vakantiebaan: wij hebben genoeg vacatures om uit te kiezen. Solliciteer met een paar klikken op een vakantiebaan bij jou in de buurt.

De vakantiebaan die bij jou past
We hebben vakantiebanen door heel Nederland. En voor ieder wat wils. Voor alleen de avonden zodat jij kunt uitslapen en overdag kunt zonnen, of juist overdag zodat je in de avonden lekker kunt netflixen. Zoek hier tussen alle vakantiewerkvacatures, er zit vast wat voor je tussen.

Zomercampagne Gestrand Smal (1)

Vakantiewerk waar je wat aan hebt
Wat staat er nog op jouw wensenlijst, naast geld? Een beetje verkoeling op warme dagen? Wat dacht je van orders picken in een magazijn, da’s lekker koel in de airco hoor. Werk aan je summer body terwijl je bierkratten sjouwt. Of bereid je vast voor op je droombaan en leer je communicatie-skills goed in te zetten op de klantenservice. Vakantiewerk is handig voor het geld, maar je haalt er vaak nog meer uit dan dat. Je leert er altijd wat van, bent dus een ervaring rijker en grote kans dat je ook nog nieuwe vrienden maakt.

Vind snel jouw vakantiebaan
Om je te helpen zoeken naar je vakantiebaan, hebben we alvast een lijst gemaakt met steden waarop je kunt klikken. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Niet getreurd! Klik op het menu ‘Vacatures’ en zoek via de zoekbalk op jouw woonplaats en de gewenste reisafstand. De resultaten kun je makkelijk filteren, bijvoorbeeld op het soort dienstverband: ‘vakantiewerk’. Maar ook op werktijden, aantal werkuren en vakgebieden.

Solliciteer direct op vakantiewerk
Heb je een leuke vakantiebaan gevonden? Klik op ‘Solliciteer direct’, volg de vijf stappen en je maakt gelijk gratis een account aan. Wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een toffe vakantiebaan!