Timing Uitzendbureau in Leeuwarden

Image
Ga naar alle vacatures leeuwarden

Werken in het centrum van Leeuwarden

Vanaf Station Leeuwarden ben je maar een korte autorit verwijderd van ons Timing uitzendbureau in Leeuwarden. We hebben ons gevestigd aan de François HaverSchmidtwei, in de buurt van het centrum. En wat een centrum heeft Leeuwarden toch. De Kleine Kerkstraat is de leukste winkelstraat van het land, er zijn geweldig veel streekwinkeltjes, fantastische eetcafés. Je kijkt je ogen uit in deze levendige en frisse stad. En als je de keuze hebt gemaakt om hier je volgende job te vinden, dan gaan we er alles aan doen om dit voor je te regelen.

 

Vind jouw droombaan in Leeuwarden

Hier vind je alle vacatures in Leeuwarden. Van logistieke functies tot administratief werk en commerciële banen, alles hebben we voor je verzameld. 

Het is aan jou om voor jezelf te bepalen wat je zoekt. En dan hebben we het niet alleen over de branche. Je gewenste dienstverband, het aantal uren in de week, natuurlijk zijn ook je persoonlijke eigenschappen voor ons reuze interessant! Want zo zorgen we ervoor dat je als ondernemende buitenwerker niet van 9 tot 5 in een kantoor hoeft te zitten. Gebruik de filtermogelijkheden om snel de banen te vinden die bij je passen en solliciteer!

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Leeuwarden

Zodra je een account hebt aangemaakt wijst alles zich vanzelf. Je krijgt een paar vragen om te beantwoorden, vul de benodigde informatie in en sluit af met het uploaden van een CV en motivatiebrief. Ons uitzendbureau in Leeuwarden zorgt ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Leeuwarden

Je kunt je kans op een baan vergroten als je de omgeving waarin je zoekt verbreed. Vind je het bijvoorbeeld ook goed om te werken in Hallum, Bolsward, Franeker of Drachten? Want ook in deze plaatsen in de directe omgeving van Leeuwarden helpen we je graag aan een baan. 

Vacatures in Leeuwarden

Afval conciërge

Als afval conciërge draag jij bij aan een duurzaam en beter milieu. Jij zorgt voor een full service afvalmanagement. Voor 2 grote bedrijven ben jij verantwoordelijk voor de afvalscheiding. Jij zorgt dat ervoor dat op deze locaties het afval van de afdelingen, in de juiste grote containers terecht komt. In deze functie schakel jij tussen 2 locaties, namelijk Leeuwarden en Heerenveen. De reistijd tussen deze locaties word uitbetaald, dat is nog eens tof! Jij hebt contact met de leveranciers en de contactpersoon op de vestiging waar je werkt. Je helpt de mensen op de werkvloer om bewust met afval om te gaan en motiveert ze om dit op een goede manier te doen. Je mag je uren zelf indelen tussen 08:00 en 16:00. Jouw dienst duurt 3 uur per werkdag. Dit is 1,5 uur in Leeuwarden, en 1 uur in Heerenveen plus reistijd.

SOLLICITEER
Bekijk
Leeuwarden
9 - 16 uur
Tijdelijk dienstverband

Adviesgesprek Timing

Help! Ik wil graag aan het werk maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan kunnen wij jou helpen. Weet jij nog niet zeker wat je graag wilt doen, maar wel dat je aan de slag wilt? Meld je dan aan voor een adviesgesprek. Samen met jou gaan we kijken of we aan de hand van jouw wensen, jouw droombaan kunnen vinden. Schrijf je nu in via deze vacature, dan nemen wij binnen één week contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

SOLLICITEER
Leeuwarden
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Proces operator

Zet jij je technische inzicht graag in om processen te verbeteren? Wij zoeken een Operator voor ons team in Leeuwarden. Voor de fulltime functie van 40 uur per week bij Royal Steensma ben jij onze ideale kandidaat als je minimaal een MBO 4 werkniveau en fantastisch technisch inzicht hebt. Ervaring in productie? Dan heb je een streepje voor! Wat je dag inhoudt? Jij bewaakt de productielijnen, stelt machines in en lost eventuele storingen op. Of je nu in dagdienst werkt of in 2 of 3 ploegen, je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ga jij deze uitdaging aan? Wij horen graag van je! Laat je talenten niet onbenut en verrijk ons team met jouw skills als Operator. Solliciteer snel, we kijken uit naar je reactie.

SOLLICITEER
Leeuwarden
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker Technische Dienst

Ben jij super handig, technisch en houd je van sleutelen en puzzelen? Grote kans dat jij de ideale kandidaat bent voor de Technische Dienst bij Royal Steensma in Franeker! Als medewerker bij de technische dienst is jouw hoofdverantwoordelijkheid de technische staat van het machinepark. Je lost storingen op zodat de productie effectief en veilig kan doorlopen. De volgende taken zitten in jouw takenpakket: - Je signaleert, beoordeelt en verhelpt storingen aan machines en installaties; - Je maakt de bijbehorende documentatie op orde; - Je verricht onderhoudswerkzaamheden; - Je draagt verbeteringen aan; Belangrijk is dat jij kennis hebt over pompen, stoom en leidingwerk. Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kun je werken conform kwaliteitssystemen als IFS/BRC, ISO en/of HACCP. Herken jij je in het profiel? We komen graag met je in contact om je nog veel meer te vertellen!

SOLLICITEER
Franeker
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker

Productiemedewerker gezocht in Kootstertille! Ben jij een harde werker met een technische achtergrond in de bouw of infra? Dan zoeken we jou! In deze functie, start je dag met een kop koffie. Hierna ga je aan de slag met de productie van betonelementen volgens de planning en het lezen van de tekening. Van het maken en controleren van mallen tot het storten en afwerken van het beton, jij kunt straks het gehele proces. Voel jij je aangetrokken tot het vakmanschap dat wij bieden, en ben je klaar om het verschil te maken bij ons? Solliciteer dan direct, wij willen je graag verwelkomen in het team!

SOLLICITEER
Kootstertille
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Francois HaverSchmidtwei 2 (Crystallic Business Park)
8914 BC Leeuwarden
088 506 30 46

 

Image