We doen er alles aan om zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Mocht je vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring hebben, stel ze gerust. We doen er alles aan om onze dienstverlening doorlopend te verbeteren.



Contactformulier

typ hier jouw vraag, op- of aanmerking
Hierbij geef ik toestemming om gemaild te worden over mijn vraag, op- of aanmerking over de privacyverklaring.

 

Je kunt ons ook bereiken via

Postbus 572, 7300 AN Apeldoorn OF Deventerstraat 15-2, 7311 BH Apeldoorn - T 055-5805800.

Functionaris voor Gegevensbescherming (FG)

Timing heeft een Functionaris voor Gegevensbescherming aangesteld. De FG is betrokken bij alle activiteiten die te maken hebben met de bescherming van persoonsgegevens binnen Timing. Zijn taken zijn onder andere:

  • informeren
  • adviseren
  • toezicht houden
  • bewustwording creëren en
  • optreden als contactpersoon van de Autoriteit Persoonsgegevens en betrokkenen.

De FG is verantwoordelijk voor het structureel toetsen van de implementatie en de uitvoering van de wettelijke eisen en de reglementen op het gebied van persoonsgegevens. Timing blijft zelfstandig verantwoordelijk voor de naleving van de geldende wet- en regelgeving, ondanks de aanstelling van een FG. Een verwerking van persoonsgegevens wordt eerst aan de FG gemeld, voordat de verwerking begint.

Jij kunt met de FG contact opnemen over alle activiteiten die verband houden met de verwerking van jouw persoonsgegevens en de uitoefening van jouw rechten via fg@timing.nl

 

Klachten

Vind jij dat Timing -in verband met de verwerking van jouw persoonsgegevens- inbreuk maakt op de geldende wet- en regelgeving of op deze privacyverklaring? Neem dan contact op met de  Functionaris voor Gegevensbescherming van Timing: mr. A.E.B. de Hollander. 

Mocht jij, nadat Timing of de Functionaris jou een antwoord heeft gegeven, een klacht willen indienen in verband met de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je dat doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.