Urenverwerking

Image

U bent bij In Person gewend om met ofwel Solidonline, PEPflex, het In Person portaal (Mijn In Person /E-flexer) of een andere voor u bekende wijze alle gewerkte uren van uw flexkrachten in te voeren en/of te accorderen. Belangrijk om te weten is dat dit proces voor u grotendeels gelijk blijft. Hieronder leggen wij u graag uit wat er voor u verandert aan de voor u bekende werkwijze.

Tenzij het moment van aanleveren van de uren al met u besproken is, verandert het moment van aanleveren voor u niet.  Maakt u op dit moment nog geen gebruik van een digitale wijze m.b.t. de urenverwerking van uw flexkrachten en heeft u wel de wens om dit in de toekomst te digitaliseren? Neem dan contact op met uw eigen vertrouwde contactpersoon. Hieronder leest u welke wijzigingen u vanaf week 49 kunt verwachten.

Verwerkt u uren in uw Mijn Person (E-flexer) portaal? 

Wanneer u gewend bent bij In Person de wekelijkse uren altijd via Mijn In Person (E-flexer) te verwerken, dan is het goed te weten dat uw Mijn In Person portaal vanaf 4 december niet langer actief is. Alle uren tot en met 3 december kunt u dus nog via uw Mijn In Person portaal invoeren/accorderen. Wij zorgen ervoor dat u vanaf dit moment over gaat op uw nieuwe Mijn Timing portaal. U ontvangt hiervoor in week 49 uw unieke ID en inloggegevens, waarmee u gebruik kunt maken van uw nieuwe persoonlijke online portaal.

Voor de verloningsronde op 10 december maakt u dus gebruik van uw Mijn Timing portaal. Belangrijk! Oude urenverwerking kunt u terugvinden via inperson.nl/archief/ 

 

Werkt u momenteel met Solidonline?

Dan wijzigt alleen het e-mail adres waar u de urenbestanden aanlevert. 
Kijk hier voor de nieuwe e-mailadressen van uw vertrouwde contactpersoon en locatie.


Verwerkt u uren aan de hand van PEPflex?

Qua werkwijze verandert er voor u niets. Alleen aan de achterkant wordt dit systeem gekoppeld aan de systemen binnen Timing.


Voorkom te late uitbetaling aan uw flexkrachten

De uren dienen op de dinsdag vóór 12.00 uur te worden aangeleverd. Wanneer wij deze uren op dat moment niet hebben ontvangen, dan ontvangen uw flexkrachten pas een week later hun salaris. Zorg er dus voor dat u deze wekelijks op tijd aanlevert.


Vragen?

Heeft u toch vragen over urenverwerking, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon.