Timing app

Image

Timing app voor flexkrachten

Nu In Person en Timing de krachten bundelen en verder gaan onder de naam Timing, kunnen flexkrachten de Timing app gebruiken. Voor u als klant is het goed om op de hoogte te zijn van de belangrijkste functionaliteiten van deze app. 

Image

Wat kan uw flexkracht met de Timing app?

In Person flexkrachten kunnen vanaf week 49 de Timing app downloaden en inloggen met hun “Mijn Timing” account. Via de app kunnen zij makkelijk hun uren doorgeven (alleen wanneer de flexkracht dit voorheen deed via de omgeving van Mijn In Person) en hun nieuwe loonstroken bekijken (loonstroken vóór week 49 staan in inperson.nl/archief). De planningsmodule in deze app is voor hen nog niet van toepassing.
 
Daarnaast kunnen flexkrachten extra geld verdienen met het behalen van bonustijd. Via de app sparen zij deze bonustijd door deel te nemen aan online challenges of de Timing app te delen met een vriend. Wanneer zij een volledig uur gespaard hebben wordt dit als uurloon aan hen uitbetaald. Naast het verdienen van bonustijd kunnen flexkrachten in deze app ook veel informatie vinden, bijvoorbeeld over de Timing vestigingen in de buurt en de veelgestelde vragen.

Vragen?

Heeft u vragen over de Timing app, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon.