Rating

Image

Timing vindt het belangrijk dat u als onze klant, lang plezier beleeft aan onze flexkrachten. Het maken van de juiste match speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. De ratingtool van Timing zorgt voor slim inzicht in de kwaliteit van de match. Dit helpt ons om voor u dié flexkrachten aan te trekken die het beste passen bij uw organisatie en uw wensen. En niet te vergeten... zo bouwt u een duurzame relatie op, wat een positief effect heeft op uw bedrijfsproductiviteit.

 

Hoe werkt rating binnen Timing?

Wanneer een flexkracht start bij u, ontvangt u na de eerste werkweek een e-mail waarin u gevraagd wordt een beoordeling te geven over de flexkracht. U geeft uw eerste indruk. Vervolgens ontvangt u na de vierde werkweek opnieuw een e-mail waarin u eenvoudig uw tevredenheid over uw flexkracht kunt aangeven. Uw beoordeling wordt in uw persoonlijke online Mijn Timing portaal bewaard en is alleen zichtbaar voor u en uw eigen vertrouwde contactpersoon. 

Heeft u meerdere flexkrachten die u tegelijk wilt beoordelen en wilt u deze niet allemaal door middel van afzonderlijke e-mails beoordelen? Dan kan dit ook door rechtstreeks naar uw Mijn Timing portaal te gaan. Via de button ‘Evaluaties’ bent u dan in staat om uw beoordeling omtrent iedere flexkracht afzonderlijk in te voeren. Iedere donderdag na verwerking van de eerste urenstaat en de vierde urenstaat wordt er een verzoek aan u verstuurd om te beoordelen.

De ratingtool van Timing biedt u slim inzicht in de kwaliteit van de match.

 

Image

Wanneer gaat rating voor u starten?

Vanaf begin januari gaat rating voor u van start voor nieuwe flexkrachten.

Flexkracht beoordeelt u ook als opdrachtgever

Daar waar u als opdrachtgever feedback geeft op de kwaliteit van de flexkracht, doet de flexkracht hetzelfde op basis van zijn ervaring over het werken bij u als zijn/haar opdrachtgever. Om ervoor te zorgen dat onze flexkrachten zich verbonden en gewaardeerd voelen, is uw (re)actie op de uitkomsten van rating essentieel. Als opdrachtgever ontvangt u periodiek een mail met hierin de ratingresultaten van uw locatie (alleen wanneer er vanaf januari nieuwe flexkrachten starten). Alvast meer weten over rating? Download dan hier de handleiding.

 

Vragen? 

Heeft u nu al vragen over rating? U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon.