Managementinformatie

Image

Altijd alle actuele informatie over flexarbeid in beeld

Timing Uitzendteam werkt met een volledig geautomatiseerd managementinformatiesysteem. Met één druk op de knop krijgt u direct toegang tot alle bedrijfsinformatie binnen uw organisatie. Actuele informatie over financiële, operationele en HR-gerelateerde data. Zoals data over het verzuimpercentage binnen uw bedrijf. Ook ziet u in één oogopslag hoe lang een flexkracht al voor u werkt en bent u dus altijd op de hoogte welke medewerkers in een bepaalde fase terechtkomen en bijvoorbeeld recht op een contract voor (on)bepaalde tijd hebben. Kortom, met deze ken- en stuurgetallen van uw flexarbeid binnen handbereik kunt u eenvoudig de inzet van flexarbeid binnen uw organisatie optimaliseren.

Onderstaande video laat in het kort zien hoe het Timing managementinformatiesysteem eruit ziet. 

 

Prestaties meetbaar maken

Het managementinformatiesysteem van Timing is een grote sprong voorwaarts in vergelijking met de handmatige overzichten waar het overgrote deel van andere organisaties nog mee werkt. Het grote voordeel van het managementinformatiesysteem van Timing is de mogelijkheid om data eenvoudig met elkaar te vergelijken. Het is daarnaast makkelijk om data van Timing te importeren in het eigen managementinformatiesysteem. Bedrijven hebben hierdoor een tool in handen om flexkrachten efficiënter binnen hun organisatie in te zetten.

Heeft u nog vragen over uw online managementinformatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon. Zij helpen u graag verder.

 

Hoe krijg ik toegang tot mijn managementinformatie?

De managementinformatie staat niet standaard aan. Indien u gebruik wilt maken van deze stuurinformatie kunt u contact opnemen met één van uw vertrouwde contactpersonen. Zij richten het systeem dan voor u in en maken u wegwijs.

 

"Informatie is pas waardevol als je het ergens aan kunt spiegelen en gebruiken om zaken binnen de organisatie meetbaar te maken" - Paul Haarhuis, Commercieel Directeur Timing

Image