Waardevol.

Dat is wat Wajongere Floortje voor Timing Dordrecht is. 

 

Regio Manager Annemieke had gelukkig ruimte voor een Wajongere. Na haar contact met het UWV werd ik gebeld: ze zagen een match met Timing. Zo kwam ik in oktober 2014 als 22-jarige in dienst als Locatieassistent. Ik werk 16 uur per week mee met het team van Timing Dordrecht. 

Ik help mijn collega’s waar nodig. Van flexkrachten bellen voor extra werk tot het invoeren van de gewerkte uren. Van marktonderzoek onder bedrijven tot het meezoeken naar geschikte kandidaten voor vacatures. 

Wat ik het leukste vind? Alles! Geen dag is hetzelfde, er gebeurt altijd wat. Ook heb ik mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik verwerk de salarisbetaling voor alle flexkrachten. Ik ben echt het aanspreekpunt voor de locatie op dit onderwerp.

Nauwkeurigheid, dat is mijn talent! Dat kan ik goed kwijt in mijn werk. Mijn collega’s merkten op dat ik ook goed ben in telefonisch contact. Ik mocht daarom al snel klanten benaderen; leuk en uitdagend om te doen.

 Timing in één woord? Dynamisch. Dat was wennen in het begin: ging ik woensdagmiddag naar huis om op vrijdag verder te gaan met een onvervulde vacature. Bleek dit al lang niet meer nodig: die dag speelden weer heel andere zaken! Ik heb het losgelaten om alles te willen volgen, dat lukt gewoon niet.

 Ik ben blij met deze kans bij Timing. Ik heb veel geleerd en leer iedere keer weer bij. Ik heb fijne, behulpzame collega’s die de tijd voor mij namen met inwerken. In het begin had ik moeite met fouten maken, wilde alles goed doen. Gelukkig merk ik nu dat ook collega’s wel eens iets verkeerd doen. Menselijk natuurlijk en geen probleem als je elkaar er op een goede manier op aanspreekt.

Ik vind het belangrijk dat werkgevers Wajongeren een kans geven. Iedereen heeft talenten,  daar moet iets mee gedaan worden! Wel is goede begeleiding noodzakelijk én inwerktijd. Ik heb bijvoorbeeld structuur nodig, ik kan niet zo goed tegen stress. Terwijl de uitzendbranche heel chaotisch kan zijn! Collega’s weten dit, helpen mij op weg. Ik voel me echt een van hun, niet speciaal of anders.

Mijn droom? Misschien heb ik later ooit een eigen bedrijf. Ik ben heel creatief, organiseer workshops en heb het haak- & breicafé in de bieb opgezet. Het liefst blijf ik zo lang mogelijk bij Timing werken! Ik heb het naar mijn zin en zit hier voorlopig helemaal op mijn plek.”