Jouw carrière bij Timing

Ben jij benieuwd naar een carrière bij Timing en Persoonality? Timing staat ervoor om werk door middel van slimme oplossingen makkelijker en leuker te maken.  Want iedereen wil werk, maar niet te lang bezig zijn met het regelen van werk. 

Benieuwd naar hoe jij bij kunt dragen aan dit doel? Check snel de meest voorkomende functies hieronder!

 

Intercedent

 Voor Timing ben jij dé verbindende factor tussen de flexkracht en opdrachtgever. Dus: jij draagt er als intercedent aan bij dat werk makkelijker en sneller geregeld wordt! Je hebt contact met je bestaande klanten en benadert nieuwe klanten, telefonisch en via bedrijfsbezoeken. Jij gaat ervoor zorgen dat onze flexkrachten (de aanpakkers van de samenleving) zo snel, gemakkelijk en lang mogelijk bij onze opdrachtgever werken. Heb jij lef, zie je commerciële kansen en ben je creatief in het benaderen van flexkrachten, prospects en opdrachtgevers? Dan zoeken we jou!

Kun je niet wachten om deze belangrijke rol te pakken? Solliciteer dan direct! Of kijk hier voor alle Intercedent en Sales vacatures. 

 

Account Specialist (inhouse intercedent)

Als Account Specialist zorg jij ervoor dat de personeelsplanning bij een grote klant altijd op orde is.  Je zit bij de klant in huis en beheert de flexpool van Timing. Je kunt echt voor grote namen gaan werken! Denk bijvoorbeeld aan DHL, KLM, Asito of Johma. Gedurende de dag ben je veel aan het regelen voor de flexkrachten en de teamleiders van de klant. Je focus ligt op de planning (op lange en korte termijn), personeelsadministratie en werving en selectie. 

Sollicitatieprocedure_Intercedent_Accountspecialist.jpg

 Kun je niet wachten om deze belangrijke rol te pakken? Solliciteer dan direct! Of kijk hier voor alle Account Specialist vacatures.

 

Team Lead

 Als Team Lead heb je binnen Timing de verantwoordelijkheid over het functioneren van jouw team. Dit houdt in dat je je collega’s coacht, je gesprekken met klanten voert en je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen op de markt. Kortom: je bent op verschillende niveaus van alle markten thuis! Om jou ook te coachen, heeft Timing een speciaal opleidingsprogramma voor Team Leads ontwikkeld. Heb je ambitie om hierna door te groeien als Regiomanager? Dat kan dan ook! 

Sollicitatieprocedure_teamlead.jpg

 Kun je niet wachten om deze belangrijke rol te pakken en je leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen? Klik dan hier voor alle management vacatures.

 

Open sollicitatie 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Timing, maar passen onze meest voorkomende vacatures niet bij wat jij zoekt? Wij zijn altijd benieuwd naar jou! Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruitment@timing.nl