3 dec '15

Afgelopen jaar organiseerde Timing met veel succes een speelgoedinzamelactie voor Speelgoedbank "De Schatkist" in Apeldoorn. Ook dit jaar helpen wij de Sint graag met wat extra cadeaus: onze klanten en medewerkers verzamelden meer dan 3 auto’s vol met speelgoed voor de Speelgoedbank (en Sinterklaas;).

Speelgoedbank 'De Schatkist'
Steeds meer mensen moeten rondkomen van een klein budget en veel gezinnen leven rond de armoede grens. Ook beschikken meer mensen niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Hierdoor blijft er weinig geld over om speelgoed te kopen voor de kids.
Voor deze kinderen is een cadeau met hun verjaardag of een cadeautje met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Om die reden helpt de Speelgoedbank deze kinderen en hun leven een beetje leuker maken!

De Speelgoedbank Apeldoorn wisselt regelmatig speelgoed uit met een aantal regionale speelgoedbanken in het land, zodat ook daar kinderen geholpen kunnen worden en hun verspreidingsgebied vergroot wordt! De speelgoedbank is niet alleen met Sinterklaas en kerst op zoek naar leuke geschenken voor kinderen, het hele jaar door kunnen cadeaus worden geschonken aan de speelgoedbank.
Kijk voor meer info over de Speelgoedbank op http://www.speelgoedbankapeldoorn.nl.