Timing en UWV verlengen samenwerking!

Bij Timing geloven we in werk dat voor iedereen werkt, ongeacht leeftijd, achtergrond of overtuigingen. Onze MVO gedachte is immers niet voor niets: waardig werk en een stabiel inkomen voor iedereen. En dat vanuit een duurzame organisatie.

We zijn dan ook verheugd om onze intensievere samenwerking met UWV aan te kondigen, met als doel een betekenisvolle impact te hebben op de arbeidsmarkt.

Met onze samenwerking met UWV slaan we de handen ineen om kansen te creëren voor degenen die belemmeringen ervaren bij het vinden van werk. Samen zijn we toegewijd om werkzoekenden te koppelen aan de juiste kansen en een betrouwbare partner te zijn op de arbeidsmarkt. 

In 2022 heeft Timing het SER-Charter ondertekend en zich gecommitteerd aan diversiteit en inclusie. We streven naar een personeelsbestand dat de diversiteit van de samenleving weerspiegelt, met nadruk op etnisch-culturele achtergrond en arbeidsvermogen. Deze samenwerking met UWV zal ons helpen onze diversiteitsdoelstellingen te bereiken.

Onze samenwerking met UWV strekt zich uit over verschillende niveaus, van strategische discussies tot operationele en regionale coördinatie. We kijken ernaar uit om onze gedeelde visie tot leven te brengen! 

Blijf op de hoogte voor updates terwijl we samenwerken om meer kansen te creëren, kloven te overbruggen en een positieve impact te hebben op de arbeidsmarkt.

 

“Deze samenwerking gaat ervoor zorgen dat we meer kansen creëren, kloven overbruggen en een positieve impact hebben op de arbeidsmarkt. “

Image
website of the year
  • Sitemap
  • Privacy Policy
  • Cookie statement
  • Anti-discriminatie statement