Samen sterker!

Asito, Timing, Persoonality, TSN, Zorgwerk, AAFM, Gul en TSN Groningen Holding vormen samen de ADG dienstengroep. Acht zelfstandige ondernemingen die organisaties en mensen met werk, zorg en wonen ondersteunen. Waar we kunnen, werken we samen. Want, we geloven in de kracht van samenwerken.

Persoonality

Persoonality is een zelfstandig label van Timing en daarmee onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. 17 jaar na de start in de payrollbranche, behoren ze tot de top van grootste payrollorganisaties in Nederland. Met ruim 12.500 payrollmedewerkers en 1.000 inleners in 50 verschillende branches heeft Persoonality ruime ervaring binnen het MKB.

 

Foto

Persoonality payroll: samen de beste werkgever

Maak kennis met Persoonality

Regionale partners

FlexZorg

Timing werkt samen met FlexZorg. Zij staan voor flexibele zorg & hulpverlening en bieden maatwerk gericht op hulpvragen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. FlexZorg is de erkende organisatie voor professionele ondersteuning en biedt een vangnet voor mensen die de grip op hun leven dreigen kwijt te raken. Een verslaving en/of problemen op het gebied van wonen, werken en financiën kunnen ertoe leiden dat het leven van iemand anders loopt dan gewenst. Kijk voor meer informatie op hun website

Vraag het ons!