Samen sterker!

Asito, Timing, Persoonality, TSN, Zorgwerk, AAFM, Gul en TSN Groningen Holding vormen samen de ADG dienstengroep. Acht zelfstandige ondernemingen die organisaties en mensen met werk, zorg en wonen ondersteunen. Waar we kunnen, werken we samen. Want, we geloven in de kracht van samenwerken.

Persoonality

Het hoofdkantoor van Timing en Persoonality is in Apeldoorn gevestigd. Besloten is om de krachten van Timing en Persoonality te bundelen en gezamenlijk verder te gaan. Timing en Persoonality zijn twee organisaties die goed bij elkaar passen. Persoonality is namelijk de nummer twee payroller van Nederland en Timing behoort tot de top 5 van uitzendorganisaties in Nederland. Door gebruik te maken van elkaars expertise kan een nog beter totaalpakket aan flexibele personeelsoplossingen aangeboden worden: uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie, EU Services en Incompany Services.

 

Foto

Persoonality payroll: samen de beste werkgever

Maak kennis met Persoonality

Regionale partners

FlexZorg

Timing werkt samen met FlexZorg. Zij staan voor flexibele zorg & hulpverlening en bieden maatwerk gericht op hulpvragen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. FlexZorg is de erkende organisatie voor professionele ondersteuning en biedt een vangnet voor mensen die de grip op hun leven dreigen kwijt te raken. Een verslaving en/of problemen op het gebied van wonen, werken en financiën kunnen ertoe leiden dat het leven van iemand anders loopt dan gewenst. Kijk voor meer informatie op hun website

Vraag het ons!