partners_over ons_v2.jpg

Samen sterker!

Asito, Timing, Persoonality, TSN, Zorgwerk, AAFM, Gul en TSN Groningen Holding vormen samen de ADG dienstengroep. Acht zelfstandige ondernemingen die organisaties en mensen met werk, zorg en wonen ondersteunen. Waar we kunnen, werken we samen. Want, we geloven in de kracht van samenwerken.


Persoonality

Persoonality is een zelfstandig label van Timing en daarmee onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. 17 jaar na de start in de payrollbranche, behoren ze tot de top van grootste payrollorganisaties in Nederland. Met ruim 12.500 payrollmedewerkers en 1.000 inleners in 50 verschillende branches heeft Persoonality ruime ervaring binnen het MKB.

Persoonality payroll: samen de beste werkgever

Jonge vrouwelijke ondernemer in cafe - werkgever Persoonality.jpg

Merken van Timing

Als bedrijf zijn we nuchter en halen we er alles uit. Ondernemend en met lef. Zo zijn we samen groot geworden. Maar we blijven altijd in beweging. Met de nieuwste technieken en slimme innovaties die het verschil maken.

Timing FWD>>

employerbrandingmonitor.nl, blijemedewerker.nl , SmartMaster en Virtuele Rondleiding zijn initiatieven van Timing FWD>>. Timing FWD>> is een zelfstandig opererende organisatie die Business Modellen ontwikkelt om Timing toekomstproof te maken.

Regionale partners

FlexZorg

Timing werkt samen met FlexZorg. Zij staan voor flexibele zorg & hulpverlening en bieden maatwerk gericht op hulpvragen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. FlexZorg is de erkende organisatie voor professionele ondersteuning en biedt een vangnet voor mensen die de grip op hun leven dreigen kwijt te raken. Een verslaving en/of problemen op het gebied van wonen, werken en financiën kunnen ertoe leiden dat het leven van iemand anders loopt dan gewenst. Kijk voor meer informatie op hun website.