Samen sterker!

Asito, Timing, Persoonality, TSN, Zorgwerk, AAFM, Gul en TSN Groningen Holding vormen samen de ADG dienstengroep. Acht zelfstandige ondernemingen die organisaties en mensen met werk, zorg en wonen ondersteunen. Waar we kunnen, werken we samen. Want, we geloven in de kracht van samenwerken.

Persoonality

Persoonality is een zelfstandig label van Timing en daarmee onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. 17 jaar na de start in de payrollbranche, behoren ze tot de top van grootste payrollorganisaties in Nederland. Met ruim 12.500 payrollmedewerkers en 1.000 inleners in 50 verschillende branches heeft Persoonality ruime ervaring binnen het MKB.

 

Foto

Persoonality payroll: samen de beste werkgever

Maak kennis met Persoonality

Merken van Timing

Als bedrijf zijn we nuchter en halen we er alles uit. Ondernemend en met lef. Zo zijn we samen groot geworden. Maar we blijven altijd in beweging. Met de nieuwste technieken en slimme innovaties die het verschil maken.

Timing FWD>>

Business Radar, Legal Assist en Virtuele Rondleiding zijn initiatieven van Timing FWD>>.Timing FWD>> is een zelfstandig opererende organisatie die Business Modellen ontwikkelt om Timing toekomstproof te maken.

Ask&Task

Onder de naam Ask & Task lanceert Timing uitzendorganisatie een micro-jobbing platform voor de Nederlandse markt. Taskers kunnen op elk gewenst moment tegen betaling taken uitvoeren die gemiddeld tussen de 5 en 10 minuten in beslag nemen. De vergoeding kan oplopen tot € 2,- per opdracht.
Micro-jobbing past in de huidige trend van flexibilisering van arbeid. Bedrijven nemen steeds minder vaste krachten in dienst voor laagbetaalde kantoorarbeid. Werk dat door internet in veel gevallen ook niet meer aan tijd en plaats gebonden is. Door middel van micro-jobbing kunnen organisaties online werk aanbieden aan iedereen met een internetverbinding die dat tegen een kleine vergoeding wil uitvoeren.
Werk dat als ‘micro-job’ kan worden gekwalificeerd varieert van meedoen aan panel-onderzoeken tot het inkloppen van data, zoals ingescande bonnetjes die door software niet kunnen worden gelezen. Ook het categoriseren van producten, marktonderzoeken ten behoeve van arbeidsmarktcommunicatie of het toekennen van emotie aan fotomateriaal voor beeldbanken, zijn voorbeelden van micro-jobbing. Aanbieders (Askers) en uitvoerders (Taskers) worden via Ask & Task binnen enkele muisklikken gekoppeld. Micro-jobbers krijgen na afloop van iedere taak een bedrag toegekend en bepalen zelf wanneer ze hun opgebouwde saldo laten uitbetalen.

Roloflex

Roloflex is een oplossing voor bedrijven die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben en zelf het beste weten welke kandidaten bij ze passen. Bedrijven gaan met Roloflex zelf op zoek naar kandidaten en maken zelf de match. Roloflex regelt de rest; van contract tot facturatie en uitbetaling.

Regionale partners

FlexZorg

Timing werkt samen met FlexZorg. Zij staan voor flexibele zorg & hulpverlening en bieden maatwerk gericht op hulpvragen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. FlexZorg is de erkende organisatie voor professionele ondersteuning en biedt een vangnet voor mensen die de grip op hun leven dreigen kwijt te raken. Een verslaving en/of problemen op het gebied van wonen, werken en financiën kunnen ertoe leiden dat het leven van iemand anders loopt dan gewenst. Kijk voor meer informatie op hun website