partners_over ons_v2.jpg

Sinds 2022 is Timing, evenals Persoonality en In Person, onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. PROMAN, opgericht in Manosque in 1190, is de 4e grootste Europese speler in de uitzendmarkt en actief in 16 landen. PROMAN groep is actief in Nederland met Luba, E&A en Interchange. In België wordt gewerkt met de merken Agilitas, Amplo en Ascento.

 

Persoonality

Persoonality is een zelfstandig label van Timing en daarmee onderdeel van PROMAN. 17 jaar na de start in de payrollbranche, behoren ze tot de top van grootste payrollorganisaties in Nederland. Met ruim 12.500 payrollmedewerkers en 1.000 inleners in 50 verschillende branches heeft Persoonality ruime ervaring binnen het MKB.

 

In Person

In Person is evenals Persoonality een zelfstandig label van Timing en daarmee onderdeel van PROMAN. In Person is actief als franchiseformule in de uitzendbranche. Met verschillende franchisevestigingen verspreid over Nederland is In Person een sterk merk in de uitzendmarkt en vertegenwoordigt daarmee een schitterende groep aan klanten en flexkrachten.

Persoonality payroll: samen de beste werkgever

Jonge vrouwelijke ondernemer in cafe - werkgever Persoonality.jpg

Merken van Timing

Als bedrijf zijn we nuchter en halen we er alles uit. Ondernemend en met lef. Zo zijn we samen groot geworden. Maar we blijven altijd in beweging. Met de nieuwste technieken en slimme innovaties die het verschil maken.

Timing FWD>>

employerbrandingmonitor.nl, blijemedewerker.nl , SmartMaster en Virtuele Rondleiding zijn initiatieven van Timing FWD>>. Timing FWD>> is een zelfstandig opererende organisatie die Business Modellen ontwikkelt om Timing toekomstproof te maken.

Regionale partners

FlexZorg

Timing werkt samen met FlexZorg. Zij staan voor flexibele zorg & hulpverlening en bieden maatwerk gericht op hulpvragen van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. FlexZorg is de erkende organisatie voor professionele ondersteuning en biedt een vangnet voor mensen die de grip op hun leven dreigen kwijt te raken. Een verslaving en/of problemen op het gebied van wonen, werken en financiën kunnen ertoe leiden dat het leven van iemand anders loopt dan gewenst. Kijk voor meer informatie op hun website.