19 jul '16

Zomer op de werkvloer

IJsjes uitdelen, een tropenrooster of extra pauzes inlassen: als ondernemer neem je op een snikhete werkdag verschillende maatregelen om je medewerkers zo productief mogelijk te houden. Maar hoe houd je het hoofd van jouw medewerkers echt koel? We helpen jou als ondernemer graag met een aantal handige gadgets die werken op een warme zomerdag net iets makkelijker maken ;)

Bungelende voeten - voetenhangmat

Zon, zweet en werk. Meestal niet de ideale combinatie voor medewerkers die op een warme dag aan het werk zijn. De oplossing? Laat de voetjes bungelen in een voetenhangmat. De hangmat bevestig je onder de tafel en je voeten krijgen de rust die ze verdienen.

warme zomerdag op de werkvloer

Waterdispenser

Genoeg water drinken is belangrijk, dat weet iedereen. Om ervoor te zorgen dat je medewerkers echt genoeg water drinken, biedt een tafel waterdispenser uitkomst. Ben je klaar met water en toe aan wat anders? In een handomdraai vervang je de fles op de dispenser voor een fles frisdrank. De waterdispenser is geschikt voor verschillende formaten frisdrank.

Een mini koelkast op kantoor

Keep it koel met een minikoelkast

Is één dorstlesser per ruimte niet genoeg? Met een mini koelkast op je werkplek ga je voor het echte koel-werk. Van een koelkast met USB aansluiting voor op een bureau, tot een kleine koelkast die voor meerdere medewerkers verfrissing biedt: er zijn voldoende mogelijkheden voor iedereen. Een heerlijke verfrissing op de werkvloer!

Koele kikker

Met een bureauventilator blijven je medewerkers koel, ook als de deadline steeds dichterbij komt. Het is niet meer nodig om de airco op standje vrieskist te zetten, want je plugt de ventilator in de computer en geniet direct van een heerlijk briesje. Zo voorkom je grote verschillen tussen de binnen- en buitentemperatuur en wordt het werk voor je medewerker aangenamer.