13 jan '16

Vandaag lanceren we onze vernieuwde app. Om ervoor te zorgen dat onze flexkrachten nog makkelijker, sneller en slimmer aan het werk gaan, heeft de Timing app een compleet nieuw design gekregen en is de navigatie verbeterd. Via een menu met icoontjes onderaan het scherm, switch je nu veel gemakkelijker van het ene naar het andere scherm. Nieuw is ook de Werkplanner. Hiermee kunnen flexkrachten voortaan zelf hun werkweek plannen en hebben ze precies in beeld wanneer ze aan het werk moeten. En handig: de Timing app geeft vooraf een seintje, zodat flexkrachten nooit meer zonder een goed excuus te laat op het werk kunnen verschijnen ;)

Maar niet alles is nieuw. Zo helpt de app flexkrachten nog altijd bij het op tijd wakker worden, worden ze op basis van hun Facebook profiel gelinkt aan passende vacatures en worden ze met games uitgedaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ook hebben ze via de app toegang tot hun loonstroken en staan alle salarisgegevens overzichtelijk op één plek. En door de app actief te gebruiken, kunnen flexkrachten met de Bonus Tijd extra geld verdienen. Kortom: met de Timing app loopt hun werkdag op rolletjes.

Om de app continue te verbeteren gaan we meer nieuwe functies toevoegen, zoals het doorgeven van beschikbaarheid en het indienen van gewerkte uren. Deze twee functies staan hoog op ons verlanglijstje van functies die we toe gaan voegen.

De nieuwe app is vanaf 13 januari beschikbaar voor iOS en Android.