4 jan '16

timing.nl is vernieuwd! Een nieuw uiterlijk, slimmere zoekfuncties, makkelijke navigatie en geschikt voor tablet en mobiel. We hebben het voor jou makkelijker, sneller en slimmer gemaakt om een baan te vinden. Ontdek het zelf!

Snel en makkelijk jouw baan vinden
De zoekfunctie voor vacatures wordt het meest gebruikt op timing.nl. We hebben deze daarom een belangrijke plek gegeven op de homepage en helemaal opnieuw vormgegeven. We hebben het nog makkelijker en overzichtelijker gemaakt om een baan te vinden. Via ‘zoekopdracht verfijnen’ aan de linkerkant van de pagina kun je precies aangeven wat je zoekt. Nieuw is dat je nu ook jouw persoonlijke eigenschappen kunt aanvinken. Zo vind je nog beter een baan die bij je past.

We werken achter de schermen continu aan de zoekfunctie voor vacatures. Mis je nog iets of lopen zaken (nog) niet helemaal soepel? Laat het ons dan weten. Zo kunnen we jouw sollicitatie ervaring op timing.nl blijven verbeteren!        

Slimmer naar een baan
Een slim onderdeel van de nieuwe website is werk-Gever. Met deze Facebook app zet je jouw Facebook profiel voor je aan het werk. Op basis van jouw profiel en likes word je gematcht met banen die bij jou passen en kun je direct solliciteren. Ook kun je een Jobmail aanmaken. Je ontvangt dan de nieuwste vacatures in je mailbox.                                           

Waar je ook bent. Mobiel toegang tot werk en solliciteren
De nieuwe website is geschikt voor tablet en mobiel en heeft zoals we dat noemen een ‘responsive design’. Dat betekent, dat wat je ook gebruikt om online te gaan, een pc, laptop, tablet of smartphone, de website van Timing zich aanpast aan het gebruikte schermformaat. Dus waar je ook bent, als je een tablet of smartphone op zak hebt, kun je de nieuwe website altijd op een snelle manier bekijken. En heb je een leuke baan gevonden? Dan kun je direct via je tablet of smartphone solliciteren!  

Jouw gebruiksgemak staat voorop
Bij het maken van de nieuwe website is jouw gebruiksgemak het uitgangspunt geweest. Dat begint al op de homepage. 96% van onze gebruikers bezoekt timing.nl om een baan te vinden. Op de homepage vind je dan ook meteen de  zoekfunctie voor vacatures. En of het nu Jobmail is, de chatbot of het sollicitatieproces. We hebben alles zo ingericht dat het voor jou zo makkelijk mogelijk is om een baan te vinden.

Ook het hoofdmenu is aangepast. Rechts bovenin kun je kiezen wat voor bezoeker je bent (flexkrachten, opdrachtgevers, meer weten over Timing) en kom je meteen bij de informatie die voor jou van belang is. Via een simpel menu aan de linkerkant van de pagina’s navigeer je vervolgens heel makkelijk door de site. Op elke pagina vind je ook een handige zoekfunctie of kun je de chatbot om hulp vragen.

Ook een nieuw ‘Mijn Timing’
Ook hebben we Mijn Timing aangepakt. Niet alles is ‘nieuw’, nog steeds kun je in Mijn Timing jouw uren invullen, heb je snel inzicht in je gewerkte uren en reserveringen en heb je toegang tot jouw loonstroken, jaaropgaven en persoonlijke documenten. Wel hebben we Mijn Timing overzichtelijker ingericht. Dat zie je meteen al op de overzichtspagina. Alles wat je zoekt, vind je er in één duidelijk overzicht.   

Vragen over het nieuwe systeem?
Wij helpen je graag!