juichende-man-achter-laptop_klein.jpg

 

De website is in een geheel nieuw jasje gestoken! Achter de schermen is er het afgelopen half jaar hard gewerkt aan de vernieuwde website van Timing en deze is per 28 maart live. Deze vernieuwing heeft voor iedereen voordelen, omdat de website een stuk overzichtelijker, sneller en duidelijker is geworden.

Om onze (digitale) dienstverlening constant te verbeteren zijn we continu bezig met testen en onderzoeken. Dit doen we om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van onze flexkrachten en opdrachtgevers. Vanuit de testresultaten zijn we in het vierde kwartaal van 2018 live gegaan met een verbeterde versie van een van de belangrijkste onderdelen van de website. Bij deze nieuwe vormgeving stond gebruiksgemak voorop. De eerste pagina’s waar zorgvuldig naar gekeken is, zijn de vacaturepagina’s. En wat blijkt? De korte enquête, die wordt getoond na de sollicitatie, toont aan dat solliciteren nog makkelijker en gebruiksvriendelijker is geworden. Op dit moment scoren we met onze sollicitatieflow 4 uit 5 punten een hogere score ten opzichte van de oude website. Enkele reacties luiden als volgt: “Goed, overzichtelijk en erg handig om het zo te doen”, “Ik vond het een zeer fijne manier van solliciteren” en “Solliciteren ging goed en snel”.

Kortom, het sollicitatieproces is een stuk overzichtelijker, sneller en duidelijker geworden. Dit is voor iedereen een voordeel. Op deze manier vindt de flexkracht namelijk nog gemakkelijker en sneller de perfecte baan bij onze opdrachtgever.

Naast bovenstaande voordelen is het natuurlijk belangrijk dat er nog meer consistentie wordt ervaren op de website zodat alles als een geheel aanvoelt. Vandaar dat ook de andere pagina’s ook op de schop zijn genomen. Vandaag, 28 maart, is de geheel vernieuwde website live gegaan.

Verder is er rekening gehouden met smartphonegebruikers tijdens het vernieuwen van de website. Onderzoeksresultaten laten namelijk zien dat een steeds groter deel van de websitebezoekers solliciteert namelijk via zijn of haar smartphone. Voor Timing is het belangrijk om in te spelen op deze trends en te blijven vernieuwen. Op deze manier blijven we namelijk bij de tijd en maken we werk regelen nog makkelijker en sneller!