7 jul '16

Timing is het vijfde grootste uitzendbureau van Nederland. We zijn gestegen van plek zes naar plek vijf én een van de grootste groeiers in de top 10 volgens de Omzetranglijst van vakblad Flexmarkt. De groei over 2015 is mede te danken aan onze 'innovatieve cultuur' die steeds beter herkend wordt door bedrijven en daardoor vaker voor ons kiezen. 

Timing boekte in 2015 een omzet van € 413 miljoen, een stijging van € 59 miljoen ten opzichte van het behaalde resultaat van het jaar ervoor. De concurrentie op de uitzendmarkt is hevig, met een groot aantal spelers. Tegelijkertijd is de markt enorm in ontwikkeling. Als gevolg van verdergaande automatisering en digitalisering zal het werk van uitzendbureaus de komende vijf à tien jaar naar verwachting grote veranderingen ondergaan. 

Timing is de grootste van de niet-beursgenoteerde uitzendbureaus, daar zijn we best trots op!

 

Samen staan we voor een uitdaging

“We ontwikkelen een andere kijk op de arbeidsmarkt en durven ook te communiceren dat we geloven dat de uitzendbranche in z’n huidige vorm over vijf jaar niet meer bestaat”, vertelt commercieel directeur Paul Haarhuis. “Die lef wordt door onze klanten gezien en gewaardeerd, met als gevolg dat we een reputatie als ‘challenger’ krijgen. Klanten kiezen daarmee vaker voor ons, omdat ze een fris gedachtegoed verwachten én krijgen. We staan samen voor een uitdaging en deze gaan we graag met onze klanten aan.”