Festival afbeelding.png

Op zoek naar een leuke zomerbaan? Daar kunnen wij je natuurlijk bij helpen! Timing heeft heel veel banen in de aanbieding bij interessante werkgevers. En het leuke is dat je met het solliciteren bij Timing ook nog kans maakt op gave prijzen. Je maakt onder meer kans op festivalkaarten. Benieuwd van welke festivals? Lees dan snel verder!

Festival 1: Zwarte Cross - Lichtenvoorde

Zwarte Cross is een groot begrip in festivalland. In 1997 werd de eerste editie in de Achterhoek georganiseerd met 150 deelnemers voor de motorcross, 1000 man publiek en de Jovinks in de feesttent. Inmiddels is Zwarte Cross uitgegroeid tot een vierdaags evenement waarbij natuurlijk de crosswedstrijden nog steeds centraal staan. Maar inmiddels kun je ook je lol op met theatervoorstellingen, colleges, lekker eten, drinken en natuurlijk heel veel muziek.

Het blokkenschema staat sinds vorige week online en de namen die daarop prijken zijn niet de minsten. Wat dacht je van Rondé, Black Eyed Peas en Delinquent Habits. Of van Nederlandse bodem De Staat, Navarone, Charly Lownoise & Mental Theo of de Snollebollekes. Kortom, je kunt er alle kanten mee op; rocken, hakken en gewoon keihard feesten.

Zwarte Cross is van 18 tot en met 21 juli. Wil je het hele programma zien? Kijk dan op de website van Zwarte Cross. 

Festival 2: Strandfestival ZAND - Almere

Strandfestival ZAND wordt alweer voor de 12e keer gehouden op het strand van Almere. Een dag lang kun je met je voeten in het zand genieten van de grootste Nederlandse artiesten van dit moment. Een kleine selectie van artiesten; André Hazes, Jeroen van der Boom, Maan, Kraantje Pappie en Tino Martin. Gegarandeerd feest dus! Ook kan er lekker gedanst worden op de muziek van onder andere Tony Junior, Wipneus & Pim, Loco Loco DiscoShow en Kriss Kross Amsterdam. De avond wordt afgesloten met een prachtige vuurwerkshow!

Strandfestival ZAND wordt op zaterdag 24 augustus 2019 georganiseerd. Check op de website van Strandfestival ZAND hier welke artiesten je deze dag allemaal kunt verwachten.

Festival 3: Lakedance - Recreatiepark Aquabest (bij Eindhoven)

Wil je dansen? Dan wil je naar Lakedance. Ooit begon Lakedance heel kleinschalig als een strandfeest. Inmiddels is het uitgegroeid tot een evenement dat twee maal per jaar plaatsvindt, zo’n 40.000 bezoekers trekt en het ultieme zomeruitje is! De line-up voor de editie van 10 augustus staat nog niet online. Maar in het verleden hebben al heel wat bekende dj’s hier hun set gedraaid. Te denken valt aan Hardwell, Afrojack, Don Diablo en Laidback Luke. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over de line-up, dat komt echt wel goed. Je zult je niet vervelen!

Op 10 augustus kun je weer heerlijk dansen in het zand, genieten van de zon met een cocktail in je hand en de beste zomerse muziek. Houd de website van Lakedance in de gaten voor de line up!

En weet je het al naar welk festival jij het liefst zou willen gaan? Solliciteer dan snel en maak kans op een van de festivalkaarten of een van vele andere leuke prijzen. Hoe je precies kans maakt op deze prijzen, lees je hier!