04-2019_Website Header Hé Aanpakker.jpg

‘Wij zijn Timing Uitzendteam, al 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Wij zijn er voor de aanpakkers van Nederland. En hier zijn wij trots op! Want het zijn onze flexkrachten die Nederland draaiende houden.’ Benieuwd naar onze nieuwste campagne? Lees dan snel verder!

Afgelopen november zijn we gestart met de campagne ‘De 2 miljoen die het doen’. Deze campagne geeft betekenis aan de 2 miljoen mensen die in Nederland praktisch opgeleid zijn. Op onze website hebben wij diverse verhalen gedeeld over onze flexkrachten. Hierin komt naar voren bij welk bedrijf ze werken en wat voor werk ze precies uitvoeren. Met al hun dromen en (on)zekerheden. Op deze manier leren we onze flexkrachten nog beter kennen. Dit waarderen wij natuurlijk enorm aan onze flexkrachten. Houd de website dus goed in de gaten voor nieuwe verhalen en inspiratie!

 

“Al 25 jaar het uitzendteam voor alle aanpakkers van Nederland!“
Algemeen-aanvullend-Flexkracht 4 (voor op website).jpg

Hé Aanpakker!
Onze flexkrachten snel aan het werk helpen en ervoor zorgen dat zij ook lang(er) aan het werk blijven. Op deze manier hebben flexkrachten en opdrachtgevers meer en langer plezier van elkaar. Om deze ambitie breed uit te dragen en bekend te maken zijn wij begin april gestart met een nieuwe campagne als opvolging op de 2 miljoen campagne. Deze campagne heeft heel toepasselijk de titel ‘Hé aanpakker!’ Ook in deze campagne draait het om onze flexkrachten. Door het uitvoerende werk letterlijk in beeld te brengen, uitgevoerd door échte mensen, laten we in de campagne beelden duidelijk zien voor wie we er zijn. Andere aspecten die centraal staan in deze campagne zijn:

- ‘Hé Aanpakker! 
- Snel aan het werk met Timing.
- Al 25 jaar het uitzendteam voor alle aanpakkers van Nederland!’

De campagne is op verschillende (digitale) kanalen te zien. Van Facebook en Instagram tot aan YouTube, maar ook op Indeed, via display advertenties, op Spotify en digital out of home. En heel tof,  vanaf volgende week op de radio! Heb jij onze campagne al ergens gespot?