7 sep '15

U wilt altijd doorgaan…
Dan heeft u extra power nodig.

De Nederlandse arbeidsmarkt flexibiliseert. Een steeds groter deel van de arbeidsmarkt bestaat uit flexwerkers: in het tweede kwartaal van 2015 waren er bijna 1,9 miljoen werknemers met een flexibel contract. In deze wereld, waarin de arbeidsmarkt continu verandert, wordt van ondernemers flink wat aanpassingsvermogen gevraagd. Een ondernemer wil altijd doorgaan, en moet daarin flexibel kunnen meebewegen en snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Een uitdaging die vraagt om extra power!

 

De kracht van mensen die doen
Timing is een extra kracht voor onze klanten. Als externe batterij ondersteunt Timing haar klanten met de kracht van mensen die doen. Bovendien zorgen we voor extra kracht met gerichte innovaties om uitvoerend werk beter, flexibeler en slimmer te organiseren. Zo zorgen we ervoor dat u 100% opgeladen blijft en op volle kracht door kunt blijven gaan. Heeft u behoefte aan extra power? Ga naar timing.nl/power voor meer inspiratie of neem contact met ons op voor een krachtig gesprek.

3D rondleiding als gerichte innovatie
Als gerichte innovatie testen we de mogelijkheden van een virtual reality-bril. Met deze bril krijgen onze flexkrachten op de vestiging een levensechte 3D rondleiding van zijn/haar nieuwe werkplek. Hiervoor hoeft de flexkracht niet fysiek op rondleiding naar het bedrijf. Op ons platform [email protected] worden medewerkers gestimuleerd om mee te denken met nieuwe, innovatieve oplossingen en ideeën. Hierop kunnen medewerkers feedback geven en worden innovaties getoest op haalbaarheid. De beste ideeën werken we vervolgens vanuit een professionele projectstructuur uit. Want, hoezeer we ook houden van vernieuwen, we blijven altijd praktisch. Wij doen.