27 jan '16

Op dinsdag 15 maart organiseert de ADG dienstengroep voor het 7e jaar op rij het ADG congres met het hoofdthema ‘Wat komt er op ons af’ in Spant! in Bussum. Dit jaar staat de ‘Wil van Nederland’ centraal. Hoe creëren we de ‘Wil’ om er samen iets van te maken in een samenleving vol veranderingen? Een sterke line up van erkende topsprekers geeft, onder leiding van oud Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, ieder vanuit een eigen invalshoek zijn of haar visie op het thema. Klanten van Timing zijn van harte uitgenodigd voor dit inspirerende congres. 

Thema: De Wil van!
De Wil is wat mensen drijft, waar mensen voor staan, waar mensen voor gaan. De Wil is het begin van het realiseren van de mooiste dingen. Hoe werkt precies de Wil? Hoe kun je deze beïnvloeden en wat is dan de Wil van Nederland als het gaat om politiek, ondernemerschap, innovatie en creativiteit?

Programma
11:15 uur   Ontvangst
12:15 uur   Opening
12:25 uur   Ron Steenkuijl, inleiding op de Wil van!
12:30 uur   Margriet Sitskoorn, hoe werkt de Wil in ons brein?
13:00 uur   Ton Heerts, De Wil van Nederland vanuit werknemersperspectief
13:15 uur   Michaël van Straalen, De Wil van Nederland vanuit ondernemersperspectief
13:30 uur   Debat FNV en MKB Nederland over De Wil van Nederland
13:45 uur   Pauze
14:15 uur   Yuri van Geest, de Wil om onze toekomst te innoveren
15:00 uur   Daan Roosegaarde, de Wil om het verschil te maken
15:45 uur   Netwerkborrel
17:00 uur   Einde

Aanmelden
ADG Congres ‘De Wil van!’ vindt plaats op dinsdag 15 maart 2016 in Spant! in Bussum. Aanmelden is gratis en kan tot één dag voor het congres. Meer informatie en aanmelden kan via de website www.watkomteroponsaf.nl