Meld je aan voor de open banenavond

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in de open banen avond van Bleckmann Twente en Timing!

Op deze pagina kan jij je registreren als bezoeker voor het evenement. Timing zal op deze avond alles tot in de puntjes geregeld hebben. Daarom is het voor ons van belang om op de hoogte te zijn van het aantal aanmeldingen. 

Al meer dan 150 jaar streeft Bleckmann ernaar om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op die manier zijn ze van distributeur in de textielindustrie uitgegroeid tot een logistieke partner van wereldklassen voor vele internationale mode-en lifestylemerken. Op deze avond(en) werft Timing voor Bleckmann in Enschede, Oldenzaal en Almelo. Buiten de functies van magazijnmedewerker en heftrucker zijn er ook overige administratieve functies die wij vervullen. Denk hierbij aan een functie als teamleider, supervisor, administratief medewerker en customer service medewerkers.

Kom dus vooral naar de open banenavond van Bleckmann. Neem een kijkje achter de schermen, krijg een rondleiding en wordt geïnspireerd door onze gastspreker. Je kunt, als je wilt, gelijk solliciteren én de volgende dag al aan de slag bij Bleckmann.

Wij bieden de mogelijkheid aan om onze open banen avond bij te wonen op onderstaande data en tijdstippen:

Almelo woensdag 27 oktober 2021
18:00 – 19:00 uur
19:00 – 20:00 uur

Oldenzaal donderdag 28 oktober 2021
18:00 – 19:00 uur
19:00 – 20:00 uur

*LET OP: Aanmelden kan tot en met maandag 25 oktober 2021 tot uiterlijk 12.00 uur.

Timing en Bleckmann stellen hoge eisen aan de veiligheid en gezondheid van haar bezoekers en personeel. Dit maakt dat wij deze avond inrichten conform de huidige Covid-19 richtlijnen.