Werken bij AREA 3.jpg

Timing bestaat dit jaar 25 jaar. Wat een mijlpaal! Wie zijn we en wat vinden wij belangrijk als organisatie? 

Nummer 3 van Nederland

Al een kwart eeuw is Timing Uitzendteam dé HR specialist in uitvoerend werk. Wij zorgen voor de werving en selectie van een groot aantal mooie opdrachtgevers. Dit doet Timing inmiddels met maar liefst 900 medewerkers. Een deel van onze mensen werkt op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Het merendeel is werkzaam op één van de regionale kantoren of zit Inhouse bij grote opdrachtgevers. En dit jaar werd bekend dat wij tot de top 3 van Nederlandse uitzendbureaus behoren. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op!

Alles draait om kansen

De aanpakkers van Nederland staan bij ons centraal. Ruim 2 miljoen mensen in Nederland doen uitvoerend werk. Zij zijn de motor van onze samenleving en houden Nederland draaiende. Zonder deze mensen staat Nederland letterlijk stil. Dit zijn de mensen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat onze online bestellingen netjes bij ons thuis aankomen, het vliegtuig schoongemaakt wordt, de post bezorgd wordt en de vuilnis opgehaald wordt.

De kracht van mensen die doen

We geloven in de kracht van mensen die doen. Want, doeners zijn we zelf ook. We zijn een platte, resultaatgerichte organisatie. We zijn open, betrokken en dagen onze medewerkers uit om te blijven innoveren. Zo maken we volop gebruik van alle digitale mogelijkheden en de nieuwste technieken. Met als uiteindelijk doel: werk en alles eromheen, makkelijker, sneller en slimmer organiseren.

Flexkrachten en opdrachtgevers steeds langer met elkaar verbinden, ook in een krappe arbeidsmarkt. Dit is één van onze belangrijke doelen. Hierin komt ons specialisme in uitvoerend werk en onze expertise op het gebied van HR duidelijk naar voren. Dit zien wij duidelijk terug aan de positieve relaties met zowel onze opdrachtgevers als ook onze flexkrachten. 

Door het ontwikkelen en inzetten van slimme innovaties zijn we adviseur én regisseur van uw totale flexibele personeelsbehoefte. Op die manier bieden we u alle ruimte om succesvol te groeien. Al sinds 1994 zijn we specialist in uitvoerend werk. Met meer dan 600 gemotiveerde medewerkers en een landelijk netwerk van locaties behoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties. En dat is mede dankzij onze veelzijdige dienstverlening: uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo hebben we altijd een passende, flexibele oplossing voor u.

 Ook benieuwd naar de kracht van mensen die doen?  

jongen laptop klaar voor morgen.jpg