Werken bij AREA 3.jpg

De kracht van mensen die doen

We geloven in de kracht van mensen die doen. Want, doeners zijn we zelf ook. We zijn een platte, resultaatgerichte organisatie. We zijn open, betrokken en dagen onze medewerkers uit om te blijven innoveren. Zo maken we volop gebruik van alle digitale mogelijkheden en de nieuwste technieken. Met als uiteindelijk doel: werk en alles eromheen, makkelijker, sneller en slimmer organiseren.

Door het ontwikkelen en inzetten van slimme innovaties zijn we adviseur Γ©n regisseur van uw totale flexibele personeelsbehoefte. Op die manier bieden we u alle ruimte om succesvol te groeien. Al sinds 1994 zijn we specialist in uitvoerend werk. Met meer dan 600 gemotiveerde medewerkers en een landelijk netwerk van locaties behoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties. En dat is mede dankzij onze veelzijdige dienstverlening: uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo hebben we altijd een passende, flexibele oplossing voor u.

Β Ook benieuwd naar de kracht van mensen die doen?Β Β 

jongen laptop klaar voor morgen.jpg

Specialist in uitvoerend werkΒ 

Al ruim 25 jaar zijn we gespecialiseerd in uitvoerend werk op elk niveau. Zo helpen we u aan flexkrachten voor productie, administratie, schoonmaak, logistiek, zorg, callcenters, overheid en commercie. Met ons uitgekiende netwerk vinden we altijd een passende oplossing voor uw flexibele personeelsbehoefte. Daar doen we het voor.

Website-opdrachtgevers.jpg