09-2019_Header Integratie Opdrachtgevers WEB.jpg

Timing App voor flexkrachten

Voor al onze flexkrachten is er een Timing app beschikbaar. Voor onze In Person flexkrachten is dit een nieuwe ervaring. Bij In Person hadden onze flexkrachten geen toegang tot een app. Voor u als opdrachtgever is het goed om op de hoogte te zijn van de belangrijkste functionaliteiten van deze app.


Wat kan uw flexkracht met de Timing app?

In Person flexkrachten kunnen vanaf 10 oktober de Timing app downloaden en inloggen met hun “Mijn Timing” account. Hiermee kunnen zij met behulp van de app hun uren doorgeven (alleen wanneer de flexkracht dit voorheen deed via mijninperson.nl) en vanaf 10 oktober kunnen zij hier hun nieuwe loonstroken bekijken (loonstroken vóór 8 oktober staan in mijninperson.nl/archief ). De planningsmodule in deze app is voor hen nog niet van toepassing.
 
Daarnaast kunnen flexkrachten extra geld verdienen met het behalen van bonustijd. Via de app sparen zij deze bonustijd door deel te nemen aan online challenges of de Timing app te delen met een vriend. Wanneer zij een volledig uur gespaard hebben wordt dit als uurloon aan hen uitbetaald. Naast het verdienen van bonustijd kunnen flexkrachten in deze app ook veel informatie vinden, bijvoorbeeld over de Timing vestigingen in de buurt en de veelgestelde vragen.

Vragen?

Heeft u toch vragen over de Timing app, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon.

 

Timing app -2.PNG