de wereld gaat te snel om stil te staan_zebrapad.jpg

Er verandert te veel om stil te staan

Vandaag de dag overwinnen de bedrijven die zich het beste kunnen aanpassen. En voor aanpassingsvermogen is flexibiliteit nodig. Daarom zijn we voortdurend bezig met slimme oplossingen en de nieuwste technieken om alles rond uitvoerend werk makkelijker, sneller en vooral slimmer te organiseren.

Niet alleen in het vinden van de juiste mensen, maar ook in de dagelijkse praktijk. Slimme planningstools, flexibel communiceren en snel inspringen op veranderingen. Zo maken we nu en in de toekomst het verschil. Laat maar komen die 24/7 economie en nieuwe generaties medewerkers!

Krijg vanaf nu inzicht in uw planproces.

Your Own Planning!

Personeelsplanning staat dagelijks op uw agenda. Simpel gezegd komt het neer op het vinden van de juiste balans tussen de personeelsbehoefte en personeelsbeschikbaarheid. Maar personeelsplanning is meer dan het samenbrengen van vraag en aanbod. Technologische en digitale ontwikkelingen veranderen de manier waarop we werken Ên de manier waarop we plannen. Plannen is een ingewikkelde taak geworden en de planner klaart de klus niet meer in zijn eentje. Daarom biedt zelfroosteren de oplossing: laat medewerkers zelf hun werktijden inplannen via Your Own Planning! (YOP!)