09-2019_Header Integratie Opdrachtgevers WEB.jpg

Het online beoordelen van een restaurant, hotelkamer of een boek is niets nieuws. Binnen Timing heeft u als onze opdrachtgever de mogelijkheid om uw flexkrachten te beoordelen. De ratingtool biedt u hiermee slim inzicht in de kwaliteit van de match.
Aan de hand van handige icoontjes in de mail geeft u met één druk op de knop per e-mail feedback over uw flexkrachten. De uitkomst van uw feedback stelt ons zo in staat om onze service nog beter te laten aansluiten bij uw wensen.


Hoe werkt rating binnen Timing?

Wanneer een flexkracht start bij u, ontvangt u een e-mail waarin u gevraagd wordt een beoordeling te geven over de flexkracht. U geeft uw eerste indruk. Vervolgens ontvangt u na de vierde werkweek opnieuw een e-mail waarin u eenvoudig uw tevredenheid over uw flexkracht kunt aangeven. Uw beoordeling wordt in uw persoonlijke online Mijn Timing portaal bewaard en is alleen zichtbaar voor u en uw eigen vertrouwde contactpersoon. 

Heeft u meerdere flexkrachten die u tegelijk wilt beoordelen en wilt u deze niet allemaal door middel van afzonderlijke e-mails beoordelen? Dan kan dit ook door rechtstreeks naar uw Mijn Timing portaal te gaan. Via de button ‘Evaluaties’ bent u dan in staat om uw beoordeling omtrent iedere flexkracht afzonderlijk in te voeren. Iedere donderdag na verwerking van de eerste urenstaat en de vierde urenstaat wordt er een verzoek aan u verstuurd om te beoordelen.


Wanneer gaat rating voor u starten?

Vanaf begin november gaat rating voor u van start voor nieuwe flexkrachten.


Flexkracht beoordeelt u ook als opdrachtgever

Daar waar u als opdrachtgever feedback geeft op de kwaliteit van de flexkracht, doet de flexkracht hetzelfde op basis van zijn ervaring over het werken bij u als zijn/haar opdrachtgever. Om ervoor te zorgen dat onze flexkrachten zich verbonden en gewaardeerd voelen, is uw (re)actie op de uitkomsten van rating essentieel. Als opdrachtgever ontvangt u periodiek een mail met hierin de ratingresultaten van uw locatie (alleen wanneer er vanaf begin november nieuwe flexkrachten starten).

Alvast meer weten over rating? Download dan hier de handleiding.

Vragen? 

Heeft u nu al vragen over rating? U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon.

De ratingtool van Timing biedt u slim inzicht in de kwaliteit van de match.

 

Rating image.jpg