Managementinformatie

09-2019_Header Integratie Opdrachtgevers WEB.jpg

24/7 toegang tot realtime informatie

Timing Uitzendteam werkt met een volledig geautomatiseerd managementinformatiesysteem, waarmee bedrijven de inzet van flexarbeid binnen hun organisatie kunnen optimaliseren. Organisaties kunnen 24 uur per dag realtime informatie inzien en hiermee sturen op onder andere financiële, operationele en HR-gerelateerde data. Deze managementinformatie geeft inzicht in ken- en stuurgetallen van flexarbeid.
Op dit moment werken al meer dan 300 bedrijven met het online managementinformatiesysteem. De groei zet door, wekelijks komen er nieuwe gebruikers bij.

De uitzendbranche automatiseert in snel tempo en het geavanceerde managementinformatiesysteem van Timing past volledig binnen deze ontwikkeling. Inhurende bedrijven hebben met één druk op de knop direct toegang tot alle bedrijfsinformatie over de flexkrachten die zij inhuren. Bijvoorbeeld data over het gemiddelde verzuimpercentage, om een goed vergelijk mogelijk te maken. Via het innovatieve managementinformatiesysteem van Timing kan ook in één oogopslag worden nagegaan hoe lang iemand als flexkracht voor eenzelfde bedrijf werkt en in welke functies. Hierdoor is de afdeling HR op de hoogte welke medewerkers in een bepaalde fase terechtkomen. Bijvoorbeeld het recht op een contract voor (on)bepaalde tijd.

Prestaties meetbaar maken

Het managementinformatiesysteem van Timing is een grote sprong voorwaarts in vergelijking met de handmatige overzichten waar het overgrote deel van alle organisaties nog mee werkt. Het grote voordeel van het managementinformatiesysteem van Timing is de mogelijkheid om data eenvoudig met elkaar te vergelijken. Het is daarnaast makkelijk om data van Timing te importeren in het eigen managementinformatiesysteem. Bedrijven hebben hierdoor een tool in handen om flexkrachten efficiënter binnen hun organisatie in te zetten.

“Informatie is pas waardevol als je het ergens aan kunt spiegelen en gebruiken om zaken binnen de organisatie meetbaar te maken” - Paul Haarhuis, Commercieel Directeur Timing“
paul ingekort.jpg

Heb ik al toegang tot deze managementinformatie?

Tenzij dit onderwerp al met u besproken is heeft u op dit moment nog geen toegang tot deze additionele managementinformatie. Wij houden u hierover graag op de hoogte.

 

Bekijk hier alvast de video

Meer belangrijke informatie over dit online managementinformatie portaal ziet u in onderstaande video. Heeft u toch vragen over uw online managementinformatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw eigen vertrouwde contactpersoon.