Mijn Timing portaal

09-2019_Header Integratie Opdrachtgevers WEB.jpg

Uw persoonlijke online portaal

Binnen In Person heeft u al gewerkt met het online portaal mijninperson.nl. Hierin had u onder andere inzicht in de uren van uw flexkrachten. Vanaf 10 oktober gaat u, door de samenvoeging van In Person en Timing, over op een voor u nieuw online portaal, genaamd Mijn Timing.

Hoe werkt dit nieuwe online portaal?

Op https://www.timing.nl/ kunt u via ‘INLOGGEN’ rechts bovenaan op deze pagina inloggen op uw eigen persoonlijke pagina: Mijn Timing.  U ontvangt hiervoor op 10 oktober uw unieke ID en inloggegevens, waarmee u gebruik kunt maken van uw nieuwe Mijn Timing portaal. Bij de eerste keer inloggen op uw Mijn Timing portaal wordt u gevraagd om uw Timing Account te koppelen aan de website. Dit wijst voor zich. Tevens kunt u dan een nieuw wachtwoord instellen.

Wat kunt u allemaal zien in Mijn Timing?

Het Mijn Timing portaal voor u als opdrachtgever is functioneel grotendeels hetzelfde als wat u van uw Mijn In Person portaal gewend bent. In uw nieuwe Mijn Timing portaal ziet u:

  • uren van uw flexkrachten (inzien, verwerken en/of goedkeuren)
  • Inzicht in uw facturen
  • Inzicht in overige relevante documenten
  • Evaluaties (vanaf november indien u hier gebruik van maakt)

Het onderdeel planning in uw Mijn Timing portaal is voor u voorlopig niet van toepassing. U blijft dezelfde planmethodiek gebruiken zoals u via In Person gewend bent. 

Wegwijs in Mijn Timing

In de online omgeving van Mijn Timing is ook een handleiding te vinden, om u verder wegwijs te maken. Download hier de handleiding van het Mijn Timing portaal. Heeft u vragen over uw Mijn Timing omgeving, neem dan contact op met uw eigen vertrouwde contactpersoon.

 

Moet u zelf actie ondernemen?

Nee, u hoeft zelf verder geen actie te ondernemen.

Heeft u problemen met inloggen?

Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met uw eigen vertrouwde contactpersoon. 


Hier ziet u alvast een voorbeeld van de acties en documentatie die u in uw Mijn Timing portaal kunt vinden.

Printscreen Mijn Timing opdrachtgevers.PNG