Met de zomervakantie in het verschiet vroegen wij aan onze flexwerkers hoe hun favoriete vakantie eruitziet. Maar liefst 45% zegt het liefst de zon op te zoeken deze zomer. Iets minder populair is een vakantie in Nederland (21%), gevolgd door een roadtrip door Europa (18%) en cultuur snuiven in een wereldstad (14%).

Niet zo gek dat de zon populair is bij onze flexkrachten. In Nederland worden we natuurlijk al niet echt verwend met zonnestralen, dus de zon die er is wordt met open armen ontvangen. Al is het maar omdat de meeste flexkrachten aangeven dat deze zonnestralen ze een broodnodige energieboost geeft. De Nederlandse zon van de afgelopen dagen zal dan ook zeer welkom zijn. De zon staat als energiebron dus met stip op 1, op flinke afstand gevolgd door sporten (28%), een gezellig avondje met vrienden (20%) en werk (16%). Als je dat dagelijkse uurtje sporten dan ook nog eens in de zon doet dan komt de energie je tegemoet! 

Waar een zomer van de nodige zon en wellicht een heerlijke vakantie in verschiet liggen, wordt er ook hard gewerkt. De meest aantrekkelijke vakantiebaan op dit moment is een administratieve functie. Ook banen in de logistiek en productie zijn in trek. Bij Timing merken we dat vooral werk als productiemedewerker en orderpicker populair is.