Opleiden

Neem contact met ons op
Microsoftteams Image (30)

Opleiden van werknemers zorgt voor continuïteit

Het opleiden van personeel is een belangrijke factor voor de continuïteit van uw organisatie. Werkzaamheden van medewerkers veranderen snel, waardoor er steeds andere kwalificaties van medewerkers worden gevraagd. Opleiden is ook belangrijk om personeel te binden. 
Timing biedt verschillende mogelijkheden om flexkrachten op te leiden. Een kortlopende cursus, het afnemen van professionele testen (assessments) of een erkende MBO opleiding. Een cursus of opleiding kan via e-learning, bij u op locatie of klassikaal worden gegeven. Wilt u naast flexkrachten ook uw vaste medewerkers hiervan gebruik laten maken, dan gaan we hierover graag met u in gesprek.

Opleiding op maat

Met een opleiding op maat houdt u het kennisniveau van uw personeel op peil of kunt u moeilijk vervulbare vacatures vervullen. Een BBL traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) voor uw flexwerkers kan een goede oplossing zijn. Ze leren het vak door een combinatie van leren en werken: één dag per week in de schoolbanken en vier dagen bij u op de werkvloer. Naast de bestaande opleidingen kunnen er maatwerkopleidingen aangeboden worden. Zo bent u zeker van kwalitatief goed personeel!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van opleiden?