Handige online diensten van Timing

Timing voorziet niet alleen in uw totale personeelsbehoefte, maar biedt ook veel handige online diensten. Zo heeft u overal 24/7 inzicht in uw gegevens en realiseren we kostenbesparing,

E-urenverwerking

Met e-urenverwerking kunt u de gewerkte uren per flexkracht controleren en accorderen. Zo worden fouten in de urenverwerking voorkomen en heeft u direct inzage in de gewerkte (flex)uren.

E-factuur

Met e-factuur kunt u online uw facturen inzien. U ziet direct het aantal uitzenduren per flexkracht, het tarief, het totaal aantal uitzenduren en natuurlijk het totaalbedrag. Hiermee voorkomt u fouten in de facturatie en krijgt u een beter inzicht in de facturenstroom.

E-managementinformatie

E-managementinformatie maakt het aantal inleenuren, de reiskosten, het soort uren en de gemiddelde tarieven van uw flexkrachten op ieder gewenst moment inzichtelijk.

E-plan

Met E-plan kan een pool van zowel vaste medewerkers en/of flexkrachten beheerd en gepland worden. E-plan wordt ingezet voor het efficiƫnt plannen van veel medewerkers op verschillende afdelingen/processen en met verschillende kwalificaties om de beste medewerker op de juiste plek te zetten.

Foto

Het gemak van 24/7 inzicht en controle over uw organsatie

Tijdregistratiesysteem

Het Tijdregistratiesysteem van Timing registreert tijdig en correct de door flexkrachten gewerkte uren. Iedere flexkracht klokt zichzelf in- en uit met een unieke pas op een kloksysteem. Of dit nu uw eigen systeem is of het systeem waarmee Timing u voorziet. Door een koppeling met het tijdsregistratiesysteem is het gehele proces van plannen, urenregistratie en facturatie geautomatiseerd. Dit levert u tijdwinst en een 100% correcte verloning op!

Vraag het ons!