Meer weten over de sprekers?

Tijdens de Timing klantmiddagen nemen sprekers Tom de Jong en Erwin Bommerson u mee in hun ervaring met zelfroosteren. Harriët van Wijngaarden deelt de visie van Timing op zelfroosteren en de toekomst van planning. Aart Bontekoning laat - vanuit het perspectief van de verschillende generaties – zien hoe vergrijzende organisaties bij de tijd kunnen blijven.

Aanmelden klantmiddagen

 

Foto

Tom werkt sinds 2007 bij Deli XL. De eerste jaren als Hoofd Magazijn in Schiedam en sinds 2015 op het landelijk verscentrum in Ede. Honderd vaste medewerkers aangevuld met een poule uitzendkrachten verzamelen hier dagelijks alle koelvers artikelen voor de klanten van Deli XL.

Foto

Erwin is sinds 2006 werkzaam bij Deli XL en is als Operations Manager verantwoordelijk voor twee landelijke distributiecentra in Ede. Het verhogen van zelfregie bij medewerkers is één van zijn speerpunten.

Foto

Harriët werkt al 10 jaar bij Timing en is strategisch gesprekspartner voor de large accounts van Timing. Afgelopen jaren heeft zij zich gericht op een kwalitatieve en marktconforme dienstverlening voor de inhouse klanten. Een online en multi-flexibel planningssysteem maakt hier onderdeel van uit. Haar focus ligt op de customer experience, een voorbeeld hiervan is de inspiratiewebsite: beleeftiming.nl.

Foto

Aart onderzoekt als Organisatiepsycholoog en Generatie-expert al twintig jaar ‘generaties in organisaties’. Hij is geboren op een boerderij, maar hij verdiepte zich in cultuurverandering vanuit de kracht van opvolgende generaties. In 2007 promoveerde hij daarop, nog steeds als enige in de wereld.