Voor werkgevers

25 jaar specialist in uitvoerend werk

Image

De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Dat is waar we voor u voor gaan. Met 25.000 flexkrachten in ons bestand, zijn we één van de grootste uitzendbureaus van Nederland. En kunnen we u verzekeren dat we ook uw vacatures goed en snel vervullen. 

Hoe we dat doen? Met kennis van de landelijke- en lokale markt, de inzet van slimme tools een no-nonsens cultuur en een betrokken, oplossingsgerichte aanpak. Hier lees je meer over Timing

Genoeg over ons. We zijn nieuwsgierig naar u, uw organisatie en uw personeelsvraagstukken. Kennismaken?

Onze diensten

Image

Uitzenden

Onze uitzenddienstverlening levert u flexibiliteit, een kostenbesparing, meer gemak en minder risico's op. Samen komen we verder. We hebben elkaar nodig om die topper bij u uit de buurt te vinden.

Naar uitzenden
Image

Inhouse services

Met onze Inhouse Services komen we letterlijk naar u toe. Met een vaste intercedent in huis profiteert van een optimaal partnership. We zijn een verlengstuk van uw organisatie en ontzorgen u volledig.

Image

Timing Contact Center Services (TCCS)

Met TCCS bieden we u optimale ondersteuning door een uitbreiding op de uitzenddienstverlening. Door volledige overname van uw werkgeverslasten, behoudt u uw flexibiliteit en heeft u geen werkgeversrisico's.

Image

Detacheren

Op zoek naar personele power voor een bepaalde periode? Met Detachering combineert u de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode.

Image

Werving & selectie

Laat ons voor u op zoek gaan naar kandidaten terwijl u aan het ondernemen bent. Via ons uitgebreide netwerk van gemotiveerde kandidaten, vinden wij naast flexibele- ook vaste medewerkers voor u.

Image

EU-Services

Timing werft ook over de grens voor u. Dankzij ons netwerk van vestigingen in binnen- én buitenland, kunnen aan uw totale wervingsvraagstuk voldoen. We bieden complete ontzorging: van het werven tot aan het huisvesten.

Minder items

Meer items

HR-oplossingen

Image

Opleiden

Bij Timing bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden aan die helpen om uw medewerkers te kwalificeren voor huidige of nieuwe werkzaamheden. Dit borgt de continuïteit van uw organisatie.

Image

Verzuim en re-integratie

Een langdurig zieke medewerker of een naderend afscheid vanwege reorganisatie? We kunnen u ook helpen met verzuim en re-integratie. In ons Jobcenter is alles gericht op een goede door- en uitstroom van uw werknemers.

Image

Stagebemiddeling

Op zoek naar ondersteuning voor een bepaalde periode? In samenwerking met de grootste stagebank van Nederland, bemiddelt Timing ook stagiaires voor u. Mét een financieel voordeel, win-win!

Image

Vacatureplaatsing

Wilt u uw vacatures vervullen en online nieuwe medewerkers werven? Dat kan! Met vacatureplaatsing van Timing bespaart u tijd en geld. We zorgen voor een goede tekst, plaatsing en kunnen ook de selectie op ons nemen.

Image

E-diensten

Timing voorziet niet alleen in uw totale personeelsbehoefte, maar biedt ook veel handige online diensten. Dankzij onze innovatieve tools heeft u 24/7 realtime inzicht in uw gegevens en realiseren we kostenbesparing.

Image

Sociaal ondernemen

Het inzetten van flexkrachten vanuit verschillende doelgroepen geeft je als werkgever de kans om invulling te geven aan het MVO-beleid en te voldoen aan SROI-verplichtingen. Hier ondersteunen we u graag bij.

Minder items

Meer items

website of the year
  • Sitemap
  • Privacy Policy
  • Cookie statement
  • Anti-discriminatie statement