Werken bij SoFine Foods

Image
Ga naar alle vacatures Werken bij SoFine Foods

Wil jij werken bij SoFine Foods?

Operator

Een dag als operator is afwisselend en uitdagend. Je houd je bezig met het bedienen van machines, storingen verhelpen, collega’s ondersteunen en ook boek je de gerealiseerde hoeveelheden in. Iemand die deze rol vervult moet een echte teamplayer zijn en nauwkeurig werken! Beschik jij over deze eigenschappen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze functie als Operator. Solliciteer vandaag nog, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

SOLLICITEER
Bekijk
Landgraaf
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom SoFine Foods?

  • Werken binnen een sterk groeiende organisatie
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Onregelmatigheidstoeslagen en ADV-vergoeding
  • De weekenden vrij!

Over SoFine Foods

In 1963 is SoFine Foods begonnen met het maken van tofu, speciaal voor de mensen die vanuit Indonesië naar Nederland kwamen. Tegenwoordig bieden ze een aantrekkelijk en breed assortiment van heerlijke plantaardige vlees- en tofuproducten voor alle consumenten: jong en oud, grote eters, kleine eters

Bij SoFine Foods houden ze van lekker eten en werken ze iedere dag aan de missie: We bereiden en verkopen plantaardige voeding die niet alleen gezond, duurzaam en vriendelijk voor het milieu is, maar vooral ontzettend lekker!!!


Werken bij SoFine Foods?
Zie jij het wel zitten om als bijvoorbeeld productiemedewerker, food operator of inpakker aan de slag te gaan bij SoFine Foods? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

""Het werken bij SoFine is jezelf zien groeien en ontwikkelen""

Silvana

""Het werken bij SoFine is zelf je eigen smaak bepalen in een gezellig team""

Sabrina
Image

Woohoo! Er is weer volop werk