Werken bij PVH

Image
Ga naar alle vacatures Werken bij PVH

Wil jij werken bij PVH?

Waarom PVH?

  • Werken voor een mooi merk
  • Een informele, gezellige werksfeer
  • Leuke collega's
  • Mogelijkheid tot kopen van producten met hoge kortingen

Werken bij PVH

CK Logistics BV is een onderdeel van PVH. PVH is één van de grootste kledingbedrijven in de wereld. Vanuit onze locaties in Venlo en Roosendaal worden dagelijks producten van Tommy Hilfiger en Calvin Klein gedistribueerd naar verkooppunten en eigen winkels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 CK Logistics BV is gevestigd als distributiecentrum in Oud-Gastel. Zij verzorgen de inkomende goederen, opslag en distributie van de jeans, onderkleding en zwemkleding van Calvin Klein. De producten zijn bestemd voor alle grote Europese landen, in het bijzonder voor Italië, Spanje, Engeland, Rusland, Frankrijk en Duitsland. De distributie gaat naar (de DC’s van) warenhuizen, (eigen) retail winkels en (eigen) outlet winkels. Promotiemateriaal en retouren worden ook verwerkt.

Werken bij CK Logistics betekent werken voor een mooi merk, met leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Doordat we werken in 2-ploegendienst heb je nog voldoende tijd over voor leuke dingen buiten je werk, de werk prive balans is daardoor erg goed.  Naast hard werken vieren we met onze medewerkers graag onze mijlpalen en organiseren we leuke dingen (personeelsevent, kerstlunch, sale).

""Calvin Klein is een groeiend bedrijf waar veel mogelijkheden zich aan het ontwikkelen zijn. Ik wilde me met deze mogelijkheden mee ontwikkelen om verder te kunnen groeien in mijn werk en in mijn persoonlijkheid.""

Reyhan Besirik, Assistant Supervisor
Image

Woohoo! Er is weer volop werk