Werken bij LIPS+

Image
Ga naar alle vacatures Werken bij LIPS+

Wil jij werken bij LIPS+?

Waarom LIPS+?

  • Mogelijkheid voor parttime en fulltime functies
  • Voor echte productietoppers
  • Werken in teamverband
  • Werken met eigen verantwoordelijkheden

Specialist in wasserij- en linnenverhuurdiensten

Lever jij graag een bijdrage aan schoon linnengoed voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen? Kom dan werken bij één van de vele vestigingen van LIPS+. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat je, bij goed functioneren, in dienst komt bij dit bedrijf.

LIPS+ is in Nederland dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. Ze hebben meerdere grote wasserijen en wascentra verspreid over heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat ze altijd in de buurt zijn van haar klanten. Alle wasserijen en wascentra zijn modern en efficiënt ingericht voor de reiniging van linnen, beroepskleding en persoonlijke was. Alle 1200 medewerkers dragen elke dag hun steentje bij om ervoor te zorgen dat de klanten, patiënten en cliënten worden ontzorgt op het gebied van textielverzorging.

 

Werken bij LIPS+?

Voor LIPS+ zijn wij onder andere op zoek naar Wasserijmedewerkers en Vuilsorteerders. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij LIPS+? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

""Iedereen kent elkaar en als er nieuwe mensen bij komen, zijn ze altijd van harte welkom."

Medewerker LIPS+

""Het is een super leuk en gezellige plek waar je kunt werken met plezier.""

Medewerker LIPS+
Image

Woohoo! Er is weer volop werk