Vacatures bij HEMA Bakkerijen

Image
Ga naar alle vacatures Vacatures bij HEMA Bakkerijen

Wil jij werken bij HEMA Bakkerijen?

Waarom HEMA Bakkerijen?

  • Werkzaamheden op diverse afdelingen
  • Productie van diverse banketproducten
  • Onregelmatigheidstoeslagen na 18.00 uur en in de weekenden
  • Dé ideale bijbaan

Vers gebak dat met liefde is gemaakt

Het gebak dat in de HEMA filialen wordt verkocht, wordt in eigen bakkerijen gemaakt. De klanten van de HEMA verwachten elke dag opnieuw vers gebak dat met liefde is gemaakt. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn de bakkers continu aan het kijken hoe de kwaliteit van succesnummers als de tompouce, de appelkruimelvlaai en saucijzenbroodjes verder verbeterd kunnen worden.

Een dag in een HEMA bakkerij
In de HEMA bakkerij wordt met veel toewijding en op een ambachtelijke wijze taarten, snacks en andere bakkerijproducten geproduceerd, zodat deze altijd dagvers in HEMA filialen staan.

In de bakkerij start men om een uur of zeven met het produceren van de bestelling voor die dag. Regelmatig zoeken zij in de bakkerij nieuwe (parttime) medewerkers die het leuk vinden om samen met collega’s een mooi product te maken. Als nieuwe medewerker start je met eenvoudige werkzaamheden. Als dit goed gaat, leer je steeds meer, zoals crème draaien, maskeren of slagroom spuiten. Als het gebak is gemaakt, moet het verdeeld worden over de winkels. Dit gebeurt in de uitzetkoeling. Bij dit werk moet je je hoofd erbij houden. Rond vijf uur zijn de bestellingen klaar.
De chauffeurs leveren het gebak bij de winkels af. Zij starten tussen 2.00 en 4.00 uur ’s nachts om voor openingstijd alle winkels bevoorraad te hebben. Bij dit werk is het vooral belangrijk dat je zelfstandig en stressbestendig bent.

Werken bij HEMA bakkerijen?
Zie jij het wel zitten om bij een HEMA bakkerij aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

""Een gezellige ontspannen sfeer in een dynamisch en variërend team. ""

Productiemedewerker

""Samen maken en samen leren maakt samen produceren.""

Productiemedewerker
Image

Woohoo! Er is weer volop werk