Stichd Logistics

Image
Ga naar alle vacatures Stichd Logistics

Wil je werken bij Stichd Logistics?

Inpakker/stickeraar

🌟 Gezocht: Energieke Productiemedewerker bij Stichd! 🚀 Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij een modern modebedrijf dat werkt met topmerken? Bij Stichd in Tilburg zoeken wij een enthousiaste medewerker voor onze productieafdeling. Jouw taak? Zorgen dat onze modeproducten, zoals sokken en boxershorts, perfect zijn voorbereid voor de verkoop, voornamelijk het stickeren van prijslabels. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bedrijf met een mooie missie en een geweldige werksfeer!

SOLLICITEER
Bekijk
Tilburg
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Team coördinator

Heb je ooit gedroomd van een baan waar je een verschil kunt maken en met een team kunt werken dat net zo gepassioneerd is als jij? Nou, stop met dromen, want je droom kan werkelijkheid worden! Stichd Tilburg is op zoek naar een energieke Teamleider Logistiek voor €2600 per maand om de krachten te bundelen met een krachtig en dynamisch team, klaar voor een efficiëntere werkwijze. In deze rol, analyseer, verbeter en stuur je processen aan en ervaar je de opwinding van bijdragen aan een product dat sportliefhebbers wereldwijd inspireert.

Image
SOLLICITEER
Tilburg
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Warehouse employee fulltime Tilburg

There are several vacancies within Stichd! We are regularly looking for warehouse employees. You will work in these departments from Monday to Friday from 8:00 AM to 5:00 PM! When it is busy it is desirable that you can work overtime on Saturdays.

Image
SOLLICITEER
Tilburg
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Stichd Logistics Tilburg

Stichd Logistics is een logistiek dienstverlener met een groot mooi magazijn in Tilburg op industrieterrein Kraaiven. Zij verzorgen het logistieke proces van merkproducten van onder andere Levi’s, Puma, Tommy Hilfiger en Calvin Klein. De producten die je in het magazijn vindt zijn; sokken, ondergoed en zwemkleding van deze merken, maar ook vind je er fanwear van grote voetbalclubs en van de Formule1! Een leuk modebedrijf dat werkt met mooie en bekende merken!

Waarom werken bij Stichd Logistics?

  • Fijn werktijden in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00uur. In verband met drukte vragen we je in januari ook beschikbaar te zijn op zaterdagen.
  • Je pauze kun je houden in een luxe kantine waar je gratis een stukje fruit kunt pakken
  • En 1 keer in de maand kun je in je pauze ook genieten van een lekker stukje taart of zelfs weleens van een gratis frietje.
  • Je verdiend een mooi salaris van €13,27 per uur.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 voor iedere km die je moet rijden om naar Stichd te komen.
  • Je werkt in een altijd heerlijke temperatuur in het magazijn. Dus tijdens de hittegolven in de zomer wil jij graag naar je werk!