Shop Apotheke

Image
Ga naar alle vacatures Shop Apotheke

Wil jij werken bij Shop Apotheke?

Waarom werken bij Shop Apotheke?

  • Salaris vanaf €1680,- bruto per maand ongeacht leeftijd.
  • Reiskosten vergoeding van 0.19ct per km en natuurlijk de wettelijke vakantie toeslagen.
  • Heb jij een Heftruck certificaat? Dan is jouw salaris bespreekbaar.
  • Fulltime werken voor de langere tijd in 2 ploegen (05.00-13.50 uur en 14.10- 23.00 uur)
  • Werken in een gloednieuwe locatie met een mooie kantine, gratis drinken en schone werkplekken.

Vacatures bij Shop Apotheke

Shop Apotheke is een toonaangevend online apotheek in Europa met webwinkels in 7 landen. Zij zijn actief binnen de Europese apotheek markt en verantwoordelijk voor de distributie en opslag voor medicijnen op recept, maar ook diverse verzorgingsproducten.

Als flexkracht wil je hier werken!  Je levert een bijdragen aan een gezonde wereld, zeker nu in deze tijd van groot belang. Shop Apotheke is een internationaal en dynamisch bedrijf dat zekerheid en perspectief biedt middels diverse doorgroeimogelijkheden.

Shop Apotheke is gevestigd in Venlo op Erik de Rodeweg 11/13. Er zijn gratis parkeer mogelijkheden voor de deur. De locatie is lastig te bereiken met OV en reizen met het OV is af te raden i.v.m.  de werktijden. Wil je bij Shop Apotheke werken dan is het van belang dat je goed Engels of Duits spreekt.

 

Banen bij Shop Apotheke

Wil jij een job bij Shop Apotheke? Dat kan! We hebben volop banen bij Shop Apotheke. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Daarnaast ondersteunt Shop Apotheke een goede onboarding, ook voor flexkrachten vanuit Duitsland. Tevens zijn er voldoende trainingen en doorgroeimogelijkheden. En diverse Team & Company events. 

Bij Shop Apotheke werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Shop Apotheke? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk