RPC Promens vacatures

Image
Ga naar alle vacatures RPC Promens vacatures

Wil jij werken bij RPC Promens?

HR Adviseur

Als HR Adviseur houd jij je bezig met de uitvoering van het personeelsbeleid. Je hebt een adviserende rol naar de leidinggevenden in jouw aandachtsgebied. Tevens ben je vraagbaak voor de medewerkers die onder jouw aandachtsveld vallen. Als collega binnen het HR team draag je bij aan de optimalisatie van de HR processen zodat de dienstverlening vanuit HR continu kan verbeteren. Qua taken en verantwoordelijkheden kan je hierbij denken aan het volgende: - Het ondersteunen bij de uitvoering van het HR-beleid; - Het signaleren van ontwikkelingen en het geven van gevraagde en ongevraagde adviezen; - Adviseren van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van verzuim, ontwikkeling, functioneren en arbeidsvoorwaarden; - Je adviseert en zet diverse opleidingsprogramma’s op (zowel voor individuele medewerkers als voor verschillende functiegroepen in de organisatie); - Je hebt een coördinerende en actieve rol ten aanzien van de uitvoering van (persoonlijke) opleidingstrajecten; - Het adviseren en ondersteunen van het management en leidinggevenden over alle lopende en actuele HR-aangelegenheden; - Het periodiek aanleveren van analyses op het gebied van ziekteverzuim, ontwikkeling medewerkers, jubilea; - Het zelfstandig beantwoorden van uiteenlopende HR-vragen van medewerkers, leidinggevenden en managers; - Coördineren en begeleiden van onboarding nieuwe medewerkers (bijv. introductieprogramma nieuwe medewerker opstellen, bewaken en evalueren); - Coördineren en begeleiden van offboarding medewerkers (bijv. Exitgesprekken voeren met vertrekkende medewerkers); - Het up to date houden van de functieprofielen; - Het verder professionaliseren en inrichten van de HR-processen met als doel de operationele uitvoering en monitoring te verbeteren; - Initiatie periodiek medewerkerstevredenheidsonderzoek; - Mede verantwoordelijk voor de juiste registratie in HR-systemen.

SOLLICITEER
Bekijk
Zevenaar
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Waarom werken bij RPC Promens?

  • Werk voor langere tijd met kans op een contract bij RPC Promens
  • Gevarieerde baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werksfeer met leuke collega's

Vacatures bij RPC Promens

RPC Promens is één van 's-werelds grootste producenten van kunststof producten. Wereldwijd worden er producten gefabriceerd voor een groot aantal sectoren. In Nederland vindt de productie onder meer plaats bij RPC Promens in Zevenaar. Hier worden door spuitgietmachines onderdelen gemaakt voor de grootste automerken ter wereld, zoals Volvo en Scania. Wil jij werken voor deze topwerkgever? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

De leukste RPC Promens banen bij Timing

Naast het mooie salaris, werk je bij RPC Promens in een professioneel en gezond bedrijf. Maar ze blijven groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures bij RPC Promens! RPC Promens blijft groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag als toolsetter-of engineer, productiemedewerker of heftruckchauffeur. En doe je het goed, dan heb je zo een vast dienstverband in je zak!

 

Bij RPC Promens werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij RPC Promens Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Smurfit Kappa is een internationale aanbieder van verpakkingen op papierbasis die actief is in 35 landen.

Image
Image

Woohoo! Er is weer volop werk