RPC Promens vacatures

Image
Ga naar alle vacatures RPC Promens vacatures

Wil jij werken bij RPC Promens?

Waarom werken bij RPC Promens?

  • Werk voor langere tijd met kans op een contract bij RPC Promens
  • Gevarieerde baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werksfeer met leuke collega's

Vacatures bij RPC Promens

RPC Promens is één van 's-werelds grootste producenten van kunststof producten. Wereldwijd worden er producten gefabriceerd voor een groot aantal sectoren. In Nederland vindt de productie onder meer plaats bij RPC Promens in Zevenaar. Hier worden door spuitgietmachines onderdelen gemaakt voor de grootste automerken ter wereld, zoals Volvo en Scania. Wil jij werken voor deze topwerkgever? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

De leukste RPC Promens banen bij Timing

Naast het mooie salaris, werk je bij RPC Promens in een professioneel en gezond bedrijf. Maar ze blijven groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures bij RPC Promens! RPC Promens blijft groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag als toolsetter-of engineer, productiemedewerker of heftruckchauffeur. En doe je het goed, dan heb je zo een vast dienstverband in je zak!

 

Bij RPC Promens werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij RPC Promens Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Smurfit Kappa is een internationale aanbieder van verpakkingen op papierbasis die actief is in 35 landen.

Image
Image

Woohoo! Er is weer volop werk