Lidl vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Lidl vacatures

Wil jij werken bij Lidl?

Waarom werken bij Lidl?

  • Werken achter de schermen van een van de meest succesvolle internationale supermarkten
  • Je wordt bij Lidl volledig uitgedaagd en daardoor gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen
  • Gezonder en duurzamer eten voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar maken
  • Gecertificeerd Top Employer 2018 & 2019
  • Eenmaal in dienst heb je toegang tot ruim 800 e-books. Boeken die gaan over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, ingewikkelde Excel tabellen en de basis van verschillende talen zoals Duits

Vacatures bij Lidl

Op het hoofdkantoor van Lidl in Huizen werken inmiddels ruim 450 mensen. Medewerkers die zich bezig houden met inkoop, verkoop, reclame, ICT, administratie, vastgoed of P&O. Binnen deze muren wordt de nieuwste campagne gesmeed, onderhandeld op het scherpst van de snede, nagedacht over de inrichting van de filialen en er wordt op tal van andere terreinen beleid gemaakt. Zoals het streven om als organisatie een maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om zaken als milieu, duurzaamheid en gezonde voeding. Waarbij ze ervoor zorgen dat het niet bij mooie woorden blijft.

Boodschappentassen van gerecycled materiaal, hun Fairglobe assortiment ter ondersteuning van eerlijke handel en betere arbeidsomstandigheden in ontwikkelingslanden. Maar ook visproducten die afkomstig zijn uit de duurzame visserij: het zijn allemaal concrete voorbeelden die aangeven dat ze er ook echt werk van maken. Lijkt jou het wel wat om te werken bij Lidl? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

De leukste Lidl banen bij Timing

We zijn er bij Timing trots op om banen bij Lidl aan te mogen bieden. Niet alleen omdat we jou tijdens je job bij Lidl gunnen dat je bij een gaaf bedrijf kunt werken, maar ook omdat Lidl een fijne werkgever is. Over het algemeen zijn flexkrachten voor langere tijd werkzaam bij Timing en worden daardoor gezien en gewaardeerd als echte collega’s.  Naast dat je komt te werken in een hecht team, krijg je ook alle ruimte om te groeien!

Bij Lidl werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Timing? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Timing! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk