Johma vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Johma vacatures

Wil jij werken bij Johma?

Waarom werken bij Johma?

  • Lage prijzen in de kantine
  • Onregelmatigheidstoeslagen na 18:00 en in weekenden
  • Levering aan internationale klanten
  • Afwisselende werkzaamheden

""Johma staat voor kwaliteit en daar ben ik onderdeel van!""

Timing flexkracht

Vacatures bij Johma

Wij zijn Johma, oet Twente: de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit onze keuken. Er zijn altijd genoeg vacatures bij Johma! Er is namelijk altijd wel wat te doen. Er zijn onder andere vacatures bij Johma als orderpicker, magazijnmedewerker, maar ook vacatures bij Johma als schoonmaakmedewerker en nog veel meer!

 

De leukste Johma banen bij Timing

Timing biedt veel verschillende banen bij Johma. Wil je ook werken bij Johma? We hebben werk bij Johma als bijvoorbeeld magazijnmedewerker. Maar we hebben ook jobs bij Johma als operator. Je kunt ook kiezen voor een baan bij Johma als schoonmaakmedewerker. Ga snel werken bij Johma!

 

Johma vacatures in Losser

Wil je werken bij Johma? We hebben volop vacatures bij Johma in Losser, Twente! Johma is een echt Twents bedrijf. Werken bij Johma betekent dus dat je je door het noaberschap direct thuis voelt!

 

Waarom bij Johma werken?

Werken bij Johma betekent dus werken bij de bekendste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit onze keuken. Bonus: als je gaat werken bij Johma krijg je elke donderdag gratis salades mee naar huis!

Als je gaat werken bij Johma, heb je maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn! Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten voor onze salades. En elke dag weer zijn we er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken. Om de lekkerste te blijven nemen wij onze consument erg serieus. Wij onderzoeken wensen en behoeften en vertalen die kennis door naar nieuwe én verrassende producten! Als je bij Johma werk hebt, werk je daar dus aan mee! Doe je dit goed? Dan is er een kans op urengarantie, doorgroei en een vaste aanstelling! 

Met onze eigen Twentse werkwijze (sympathiek, hardwerkend, eerlijk) hebben we in de jaren erna vele innovaties gelanceerd. Onder de naam Johma oet Twente presenteren wij met gepaste trots onze roots.

Wil jij graag werken bij Johma? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

In 2018 Loontrede 2 behaald!

Timing biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkplekken bij Johma aan. Dit wordt onder andere gedaan door middel van proefplaatsingen. Hierbij kan de kandidaat testen of de functie daadwerkelijk bij hem of haar past. Daarnaast biedt Timing extra begeleiding aan tijdens het werkproces. Dit houdt in dat er vaker een gesprek wordt gevoerd met de kandidaat. Zowel externe als interne jobcoaches binnen Timing realiseren dit.

Benieuwd naar de werkzaamheden bij Johma?
Bij Johma zijn er diverse functies beschikbaar. Je kan denken aan werk in het kruidenmagazijn, bij de ompakplaats, in het magazijn en daarnaast is er sticker werk. Kortom, er is genoeg werk. Passen deze functies niet bij jou? Laat het dan weten. In samenspraak met Johma kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Heb je daarnaast nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

""Met zijn allen sterk, zijn wij klaar voor het werk.""

Laurence van Wanrooij
Image

Woohoo! Er is weer volop werk