Gefco vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Gefco vacatures

Wil jij werken bij Gefco?

Waarom werken bij Gefco?

  • Sterk in meerdere vormen van logistiek; ocean, road, air, contract logistics
  • Familiair, ongedwongen en kleinschalig
  • Nadruk op persoonlijke aandacht
  • Doorgroeimogelijkheden

Vacatures bij Gefco

Gefco is gespecialiseerd in op- en overslag van auto-onderdelen. En ze zijn een groot bedrijf! Daarom zijn er altijd Gefco vacatures. Zin om te gaan werken bij Gefco? Gefco kijkt naar de persoonlijke ontwikkeling van het individu en naar talenten van hun medewerkers, zodat zij hun medewerkers kunnen laten groeien binnen het bedrijf. Klinkt goed toch?

 

De leukste Gefco banen bij Timing

Ben jij die magazijntopper die we zoeken? Dan hebben wij dé Gefco banen voor je! Je bent welkom als orderpicker, magazijnmedewerker of logistiek medewerker. Ook hebben we regelmatig andersoortige vacatures bij Gefco. Kijk snel of er eentje voor jou bij zit!

 

Gefco vacatures in Nederland

Gefco (Les Groupages Express de Franche-Comté) is een Russische onderneming, van oorsprong Frans, die zich richt op het verzorgen van wereldwijde (auto)logistiek. Gefco heeft ook meerdere locaties in Nederland, waaronder locaties in Hoogeveen, Waalwijk, Venlo en op Schiphol. Daarnaast zijn er ook Gefco Oosterhout vacatures en Gefco Zaandam vacatures. Woon je in die buurt? Kom dan werken bij Gefco!

 

Bij Gefco werken?

Zie jij het wel zitten om te gaan werken bij Gefco? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App. Zo zie jij als eerste de beste banen en kun je direct solliciteren!

""Gefco voelt als thuiskomen bij een warme familie.""

Pascalla Beuving
Image

Woohoo! Er is weer volop werk